نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سخنران این همایش، منوچهر متکی وزیر امور خارجه دولت نهم و دهم خواهد بود. سید کمال الدین سجادی دبیر کل جامعه اسلامی کارمندان و سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در این باره گفت: کارمندان و کارکنان صدیق جمهوری اسلامی ایران همواره در خدمت دفاع از اهداف و گفتمان نظام بودهاند. وی اضافه کرد: اینک […]
سخنران این همایش، منوچهر متکی وزیر امور خارجه دولت نهم و دهم خواهد بود.
سید کمال الدین سجادی دبیر کل جامعه اسلامی کارمندان و سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در این باره گفت: کارمندان و کارکنان صدیق جمهوری اسلامی ایران همواره در خدمت دفاع از اهداف و گفتمان نظام بودهاند.
وی اضافه کرد: اینک برای بزرگداشت «روز کارمند» که در واقع تقدیر از زحمات همه تلاشگران عرصه کار، تلاش و خدمت محسوب می شود،همچنین گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان والامقام رجائی و باهنر همایشی برگزار خواهد شد.
وی زمان همایش را ساعت ۱۶ شنبه ۵ شهریور ماه ۱۴۰۱عنوان کرد و افزود: مکان برگزاری همایش در تهران -خیابان شهید مفتح، خیابان ورزنده، خیابان ملک الشعرای بهار ،پلاک ۲۸ می باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - تهران- احزاب اصولگرا، اصلاحطلب و اعتدالی بهرغم تفاوت دیدگاهی که با یکدیگر دارند، براین باور هستند که در جریان تفاهم اسلام آباد باید از تیم مذاکره کننده حمایت و از حاشیهسازیها پرهیز کرد.
ماناسپهر - تهران-نیویورکتایمز در مقالهای با اشاره به «نهضت ملیشدن صنعت نفت ایران» نوشت: ایران که پیشتر نیز در نقش یک تابوشکن ظاهر شده و نظم جهانی ناعادلانهای را به چالش کشیده بود، حالا با ایستادگی در برابر بزرگترین ارتش دنیا، یک بار دیگر به نماد مقاومت در جهان غیر غرب بدل شده است.
ماناسپهر - تهران -رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره تفاهمنامه رؤسای جمهوری ایران و آمریکا، پیامی خطاب به ملت ایران منتشر کردند.
ماناسپهر - تهران - بطری آب خالی، جعبه مقوایی خرید، روزنامهای که خوانده شده یا شیشهای که مصرفش تمام شده، برای بسیاری از ما این وسایل درست در همان لحظهای که داخل سطل میافتند به پایان راه میرسند. اما کارشناسان محیطزیست معتقدند پشت همین رفتار ساده روزانه، زنجیرهای وجود دارد که میتواند بر مصرف انرژی، استفاده از منابع طبیعی، میزان دفن زباله و حتی آینده شهرها اثر بگذارد.