نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دکتر جمیل صادقی فر روز دوشنبه در کارگروه رسانه ای استان ایلام اظهار داشت: روز گذشته بیشترین واکسینه در شهرستان های ایلام با سه هزار و ۵۰ دُز، دهلران هزار و ۳۹۸ دُز دره شهر با یک هزار و ۷۷ دُز و و آبدانان با هزار و ۳۸ دُز بیشترین تزریق روزانه را داشتند. […]
دکتر جمیل صادقی فر روز دوشنبه در کارگروه رسانه ای استان ایلام اظهار داشت: روز گذشته بیشترین واکسینه در شهرستان های ایلام با سه هزار و ۵۰ دُز، دهلران هزار و ۳۹۸ دُز دره شهر با یک هزار و ۷۷ دُز و و آبدانان با هزار و ۳۸ دُز بیشترین تزریق روزانه را داشتند.
وی افزود: همچنین روز گذشته در شهرستان های مهران ۳۴۴ دُز، هلیلان ۲۲۴ دُز، بدره ۳۸۴ دُز، ایوان ۸۷۷ دُز، ملکشاهی ۲۳۷ دُز، سیروان ۱۹۴ دُز، چرداول ۹۱۲ دُز و چوار ۴۵۸ دُز تزریق شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تاکید کرد: هم اکنون شهرستان های ایلام، آبدانان، چرداول و چوار در وضعیت قرمز و شهرستان های دره شهر، دهلران، ملکشاهی، مهران، هلیلان و ایوان در وضعیت نارنجی و سیروان و بدره نیز در وضعیت زرد قرار دارند.
صادقی فر ادامه داد: مجموع مبتلایان کرونا در استان ۵۶ هزار و ۹۵۱ نفر و تعداد فوتی ها نیز یک هزار و ۲۳ نفر است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - تهران- مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با تمجید از مواضع رئیسجمهور در مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: مسعود پزشکیان در این نشست نماینده شایسته و صدای همه ایرانیان بود و با مواضعی قاطع، مستدل و مقتدرانه از ایران دفاع کرد.
ماناسپهر - همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، افشین خانی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، با حضور در مدرسه پسرانه استثنایی پویا، زنگ بازگشایی و آغاز سال تحصیلی این مدرسه را به صدا درآورد.
ماناسپهر -
ماناسپهر - مدیرعامل بانک صادرات ایران آغاز هفته دفاع مقدس را یکی از مهمترین نقاط عطف تاریخ ایران در ثبت ازخود گذشتگیها، دلاوریها، دفاع و مقاومت مردم غیور و شریف ایران در مقابل دشمنان و ظالمان تاریخ دانست و افزود: تجربیات گرانسنگ و درسهای برگرفته از ۸ سال دفاع جانانه و سرفرازانه ملت ایران، امروز عامل وحدت و قدرت بینظیر مردم ظلمستیز ما در نگاهبانی از ایران عزیز است.