نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
عشق دیرینه به تو سالهاست که با دلهای ما عجین شده و آن را چند روز اخیر در هر کوی و برزن می توان مشاهده کرد، محافلی که به عشق تو بر پا شده است و با ارادت به تو عاشقانت گرد هم آمدند و در سوگ غریبانه ات اشک ماتم ریختند. این روزها […]
عشق دیرینه به تو سالهاست که با دلهای ما عجین شده و آن را چند روز اخیر در هر کوی و برزن می توان مشاهده کرد، محافلی که به عشق تو بر پا شده است و با ارادت به تو عاشقانت گرد هم آمدند و در سوگ غریبانه ات اشک ماتم ریختند.
این روزها زیباترین جلوه های عشق به تو در محافلی که مزین به نام مبارکت است شکل گرفت، شبهایی که در هیاتها نام تو را فریاد زدند و در غم مظلویت تو اشک ماتم ریختند.
محافلی که زیباترین جلوه های عاشقی را ثبت کردند از کودکانی که با پیراهن های مشکلی به تن به عشق تو زنجیرهای کوچکشان را به پشتشان می زنند تا ریش سفیدانی که حضوری چشمگیر در محافل تو دارند.
حضور پر شور قشر جوان و نوجوان نیز از دیگر جلوه های این محافل بود که همه دست به دست هم دادند تا نام حسین(ع) و فرهنگ عاشورا را بار دیگر زنده نگه داشته و گوشه گوشه شهر را مملو از عشق به تو کنند.
و امروز همزمان با دهم ماه محرم و فرا رسیدن عاشورای حسینی سوگواری عزاداران به اوج رسیده و در مظلومیت تاریخ سازت شیفتگان بازهم به عزای شهادت غریبانه تو نشسته اند.
سوگواران حسینی که شب گذشته را تا پاسی از شب به عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله(ع) پرداختند صبح امروز محافل خود را آغاز و عزاداریشان را به اوج رسانده اند.
اگرچه به دلیل شیوع ویروس کرونا امسال دومین سال پیاپی است که تجمع هیاتهای عزاداری در روز عاشورا لغو شده ولی هیاتها بر اساس پروتکل های بهداشتی در همان مراکز برپایی محافل دهه اول ماه محرم، عزاداری خود را از صبح امروز شروع کرده اند.
سوگواران حسینی با حضور در این محافل و با تاکید بر رعایت پروتکل ها نظیر زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی ارادت خود را به امام مظلوم شیعیان حضرت اباعبدالله (ع) و یارانش ابراز کردند.
این آیین ها تا اذان ظهر ادامه داشته و سوگواران حسینی بیاد آخرین نماز اباعبدالله(ع) نماز ظهر عاشورا را در مناطق مختلف استان اقامه خواهند کرد.
این آیین در مرکز استان در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برگزار و عزاداران نماز ظهر و عصر را به امامت نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام اقامه می کنند.
آیین های سوگواری سید و سالار شهیدان و اقامه نماز ظهر عاشورا با رعایت پروتکل های بهداشتی در شهرستانهای مختلف استان ایلام برگزار خواهد شد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -جلسه ملاقات مردمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، امروز دوشنبه چهارم آبانماه ۱۴۰۵، با هدف رسیدگی به مطالبات شهروندان و بررسی مسائل و مشکلات آنان برگزار شد.
ماناسپهر-روایتی از یک روز بهیادماندنی در دل طبیعت ایلام بعضی روزها در میان شلوغی زندگی و هیاهوی خبرها، فرصتی پیش میآید تا کمی از روزمرگی فاصله بگیریم، نفس عمیقی بکشیم و دوباره زیباییهای ساده زندگی را به خاطر بیاوریم دیروز، سلطانآباد چوار برای ما فقط مقصد یک کوهپیمایی نبود؛ بهانهای بود برای کنار هم بودن، خندیدن، قدم زدن در دل طبیعت و ساختن خاطرهای که عطر رفاقت داشت.
ماناسپهر -ایلام -نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه ایلام با تأکید بر اینکه کارکرد مسجد فراتر از برپایی نماز است، گفت: پیشنمازان و روحانیان فعال در مساجد باید محور ترویج فرهنگ دینی، همبستگی اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه باشند و پیوند خود را با زندگی روزمره مردم محکم کنند.
ماناسپهر -ایلام -شهروندان ایلامی در سالهای اخیر با چالش جدی چاقی در میان دانشآموزان و شیوع پرشتاب دیابت در بزرگسالان روبهرو شدهاند، وضعیتی که با ثبت رتبههای دوم و سوم کشوری در شاخص اضافه وزن، سلامت همگانی را روی لبه تیغ قرار داده است.