نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دکتر جمیل صادقی فر روز چهارشنبه در کارگروه رسانه ای کرونا استان ایلام اظهار داشت: روز گذشته با ثبت هشت هزار و ۱۱۹ تزریق واکسن کرونا در ایلام رکورد جدیدی از واکسیناسیون عمومی در سطح استان ثبت شد. وی افزود: از هشت هزار و ۱۱۹ دُز تزریق واکسن کرونا، ایلام با ۲ هزار و […]
دکتر جمیل صادقی فر روز چهارشنبه در کارگروه رسانه ای کرونا استان ایلام اظهار داشت: روز گذشته با ثبت هشت هزار و ۱۱۹ تزریق واکسن کرونا در ایلام رکورد جدیدی از واکسیناسیون عمومی در سطح استان ثبت شد.
وی افزود: از هشت هزار و ۱۱۹ دُز تزریق واکسن کرونا، ایلام با ۲ هزار و ۹۴۰ دُز بالاترین و چوار با ۱۳۲ دُز کمترین میزان تزریق را در استان داشتند.
صادقی فر ادامه داد: شهرستان های آبدانان ۷۷۵ دُر، دهلران ۷۶۴ دُز، ایوان ۷۴۳ دُز، دره شهر ۶۶۱ دُز، چرداول ۴۱۶ دُز، هلیلان ۴۰۴ دُز، مهران ۳۳۰ دُز، ملکشاهی ۲۸۹ دُز، بدره ۲۹۴ دُز و سیروان ۲۷۲ دُز واکسن کرونا در مدت یاد شده تزریق شد.
وی تصریح کرد: مردم باید آگاه باشند کرونا همچنان خطرناک و روند صعودی دارد و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی بیش از پیش است.
به گزارش ایرنا، مجموع مبتلایان استان به ۴۹ هزار و ۸۰۷ نفر و مجموع فوتی نیز ۸۸۸ نفر است.
شهرستان های ایلام، آبدانان، دره شهر، مهران، دهلران، بدره، ایوان، چرداول و چوار در وضعیت قرمز و ملکشاهی، سیروان و هلیلان نیز در وضعیت زرد قرار دارند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -جلسه ملاقات مردمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، امروز دوشنبه چهارم آبانماه ۱۴۰۵، با هدف رسیدگی به مطالبات شهروندان و بررسی مسائل و مشکلات آنان برگزار شد.
ماناسپهر-روایتی از یک روز بهیادماندنی در دل طبیعت ایلام بعضی روزها در میان شلوغی زندگی و هیاهوی خبرها، فرصتی پیش میآید تا کمی از روزمرگی فاصله بگیریم، نفس عمیقی بکشیم و دوباره زیباییهای ساده زندگی را به خاطر بیاوریم دیروز، سلطانآباد چوار برای ما فقط مقصد یک کوهپیمایی نبود؛ بهانهای بود برای کنار هم بودن، خندیدن، قدم زدن در دل طبیعت و ساختن خاطرهای که عطر رفاقت داشت.
ماناسپهر -ایلام -نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه ایلام با تأکید بر اینکه کارکرد مسجد فراتر از برپایی نماز است، گفت: پیشنمازان و روحانیان فعال در مساجد باید محور ترویج فرهنگ دینی، همبستگی اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه باشند و پیوند خود را با زندگی روزمره مردم محکم کنند.
ماناسپهر -ایلام -شهروندان ایلامی در سالهای اخیر با چالش جدی چاقی در میان دانشآموزان و شیوع پرشتاب دیابت در بزرگسالان روبهرو شدهاند، وضعیتی که با ثبت رتبههای دوم و سوم کشوری در شاخص اضافه وزن، سلامت همگانی را روی لبه تیغ قرار داده است.