نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز ایلام، مسعود مرشدی روز جمعه اظهار داشت: تعمیرات اساسی پالایشگاه های گاز کشور به صورت دوره ای و عمومی سالیانه با هماهنگی دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران در فصول گرم سال با برنامه ریزی از پیش تعیین شده انجام می شود. وی با اشاره به اینکه تعمیرات […]
به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز ایلام، مسعود مرشدی روز جمعه اظهار داشت: تعمیرات اساسی پالایشگاه های گاز کشور به صورت دوره ای و عمومی سالیانه با هماهنگی دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران در فصول گرم سال با برنامه ریزی از پیش تعیین شده انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه تعمیرات اساسی تضمینی برای تولید پایدار گاز برای جامعه هدف در فصل سرما است، افزود: هدف از انجام تعمیرات اساسی، نوسازی و آماده به کار تجهیزات فرآیندی پالایشگاه برای بالا بردن قابلیت اطمینان دستگاه ها و تولید مستمر، شامل نوسازی و بازسازی تجهیزات ثابت و دوار، تعمیرات پیشگیرانه تجهیزات برقی و ابزاردقیق می باشد.
رییس تعمیرات پالایشگاه گاز ایلام با بیان اینکه از مهرماه سال گذشته جلسات متعددی با واحدهای مختلف برگزار شده و ضمن نهایی سازی فعالیت ها، نسبت به سفارش گذاری موارد مورد نیاز نیز اقدام شده است، تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود شیوع ویروس کرونا و بمنظور حفظ سلامتی کارکنان، با هماهنگی با واحد HSE تمهیدات لازم در این خصوص اتخاذ شده است.
مرشدی با بیان اینکه در تعمیرات اساسی امسال بیش از یک هزار و ۶۰۰ تجهیز در بخش های مختلف مورد تعمیر قرار می گیرند، یادآور شد: در بخش تجهیزات ثابت حدود ۷۰ تجهیز شامل انواع ظروف، برج ها، مخازن، فیلترها و مشعل ها، تجهیزات دوار بیش از ۱۰۰ تجهیز از جمله انواع پمپ ها، کمپرسورها، فن ها و دمنده های هوایی مورد تعمیرات قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: همچنین تجهیزات برقی بیش از ۲۰۰ تجهیز شامل انواع تابلوها، رله ها ، الکتروموتورها، تجهیزات ابزار دقیق بیش از یک هزار تجهیز شامل انواع سوئیچ ها ترانسمیترها و نشان دهنده ها، شیرآلات حدود ۳۰۰ شیر از جمله شیرهای کنترلی، شیرهای اطمینان، دستی و برقی مورد بازرسی، تعمیر، تست و کالیبراسیون قرار خواهند گرفت.
وی به پیش بینی های انجام شده برای تعمیرات امسال اشاره کرد و گفت: نوسازی ۹ خط واحدهای شیرین سازی، انجام ۱۰ طرح اصلاحی، رفع نشتی خطوط، رادیوگرافی ۶۰۰ اینچ قطر رادیوگرافی مربوط به خطوط آمین، تست جامع شبکه برق اضطراری، لایروبی فشارشکنها و مخازن مسیر انتقال آب به پالایشگاه و سایر موارد مصوب از جمله مواردی هستند که در تعمیرات اساسی امسال مورد توجه قرار می گیرند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -جلسه ملاقات مردمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، امروز دوشنبه چهارم آبانماه ۱۴۰۵، با هدف رسیدگی به مطالبات شهروندان و بررسی مسائل و مشکلات آنان برگزار شد.
ماناسپهر-روایتی از یک روز بهیادماندنی در دل طبیعت ایلام بعضی روزها در میان شلوغی زندگی و هیاهوی خبرها، فرصتی پیش میآید تا کمی از روزمرگی فاصله بگیریم، نفس عمیقی بکشیم و دوباره زیباییهای ساده زندگی را به خاطر بیاوریم دیروز، سلطانآباد چوار برای ما فقط مقصد یک کوهپیمایی نبود؛ بهانهای بود برای کنار هم بودن، خندیدن، قدم زدن در دل طبیعت و ساختن خاطرهای که عطر رفاقت داشت.
ماناسپهر -ایلام -نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه ایلام با تأکید بر اینکه کارکرد مسجد فراتر از برپایی نماز است، گفت: پیشنمازان و روحانیان فعال در مساجد باید محور ترویج فرهنگ دینی، همبستگی اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه باشند و پیوند خود را با زندگی روزمره مردم محکم کنند.
ماناسپهر -ایلام -شهروندان ایلامی در سالهای اخیر با چالش جدی چاقی در میان دانشآموزان و شیوع پرشتاب دیابت در بزرگسالان روبهرو شدهاند، وضعیتی که با ثبت رتبههای دوم و سوم کشوری در شاخص اضافه وزن، سلامت همگانی را روی لبه تیغ قرار داده است.