نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فرید مرادیان روز چهارشنبه در دیدار با استاندار ایلام اظهار داشت: اعتبار حمایتی و بشر دوستانه هلال احمر از ۱۲ میلیارد در سال ۹۹ به بیش از ۳۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ رسیده است. وی افزود: یکی از شاخص های ۱۰ گانه عملکرد داروخانه های هلال احمر، کمک های مردمی و بشردوستانه است […]
فرید مرادیان روز چهارشنبه در دیدار با استاندار ایلام اظهار داشت: اعتبار حمایتی و بشر دوستانه هلال احمر از ۱۲ میلیارد در سال ۹۹ به بیش از ۳۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
وی افزود: یکی از شاخص های ۱۰ گانه عملکرد داروخانه های هلال احمر، کمک های مردمی و بشردوستانه است که تلاش داریم همچنان این روند استمرار داشته باشد.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلالاحمر تاکید کرد: استان ایلام دارای ظرفیت های بسیار بالایی در بخش های مختلف است و کل کشور باید قدردان جانفشانی مردم این دیار در دوران دفاع مقدس باشند.
مرادیان یادآور شد: نیروهای جمعیت هلال احمر استان ایلام در حوادث و مخاطرات طبیعی بارها توانایی ها خود را به اثبات رسانده و همواره با عشق و علاقه به مردم تمام توان خود را بکار گرفته اند.
وی ادامه داد: ۳۷ داروخانه هلال احمر در سراسر کشور فعال است که مهم ترین هدف این داروخانه ها در وهله نخست کمک و حمایت های بشر دوستانه است.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلالاحمر با اشاره به شیوع کرونا و اهتمام هلال احمر برای مقابله با این بیماری و حمایت از مردم نیز یادآور شد: این استان به هر اندازه به نیروی تخصصی واکسیناتور نیاز داشته باشد، مساعدت خواهیم کرد.
مقرر شد هلال احمر کشور در خصوص تامین تعدادی دستگاه اکسیژن ساز و ۳۰ هزار ماسک را در اسرع وقت به استان ایلام اقدام کند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -جلسه ملاقات مردمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، امروز دوشنبه چهارم آبانماه ۱۴۰۵، با هدف رسیدگی به مطالبات شهروندان و بررسی مسائل و مشکلات آنان برگزار شد.
ماناسپهر-روایتی از یک روز بهیادماندنی در دل طبیعت ایلام بعضی روزها در میان شلوغی زندگی و هیاهوی خبرها، فرصتی پیش میآید تا کمی از روزمرگی فاصله بگیریم، نفس عمیقی بکشیم و دوباره زیباییهای ساده زندگی را به خاطر بیاوریم دیروز، سلطانآباد چوار برای ما فقط مقصد یک کوهپیمایی نبود؛ بهانهای بود برای کنار هم بودن، خندیدن، قدم زدن در دل طبیعت و ساختن خاطرهای که عطر رفاقت داشت.
ماناسپهر -ایلام -نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه ایلام با تأکید بر اینکه کارکرد مسجد فراتر از برپایی نماز است، گفت: پیشنمازان و روحانیان فعال در مساجد باید محور ترویج فرهنگ دینی، همبستگی اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه باشند و پیوند خود را با زندگی روزمره مردم محکم کنند.
ماناسپهر -ایلام -شهروندان ایلامی در سالهای اخیر با چالش جدی چاقی در میان دانشآموزان و شیوع پرشتاب دیابت در بزرگسالان روبهرو شدهاند، وضعیتی که با ثبت رتبههای دوم و سوم کشوری در شاخص اضافه وزن، سلامت همگانی را روی لبه تیغ قرار داده است.