نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سجاد صیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: در این مرحله خبرنگارانی که در لیست تجمیعی ارسالی معاونت مطبوعاتی قرار دارند واکسیناسیون آنها انجام خواهد شد. وی ادامه داد: این لیست با لیست خانه مطبوعات استانها تطبیق که متشکل از فعالان رسانه های مختلف گروهی استان اعم از خبرگزاری ها، […]
سجاد صیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: در این مرحله خبرنگارانی که در لیست تجمیعی ارسالی معاونت مطبوعاتی قرار دارند واکسیناسیون آنها انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: این لیست با لیست خانه مطبوعات استانها تطبیق که متشکل از فعالان رسانه های مختلف گروهی استان اعم از خبرگزاری ها، هفته نامه ها، پایگاه های خبری و نمایندگی روزنامه های سراسری استان ایلام است.
رییس خانه مطبوعات ایلام یادآور شد: با توجه به اینکه ممکن است اسامی برخی خبرنگاران در این لیست وجود نداشته باشد با هماهنگی انجامگرفته با دانشگاه علوم پزشکی استان طی هفته آینده مابقی خبرنگاران واکسینه خواهند شد.
به گفته صیدی، تزریق واکسیناسیون خبرنگاران از فردا آغاز و برای نحوه حضور در مراکز واکسیناسیون اطلاع رسانی انجام خواهد شد.
بیش از ۲۰۰ خبرنگار در استان ایلام فعالیت دارند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان ایلام از برگزاری شش نوبت میز خدمت این شرکت در طول شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این میزهای خدمت، در مجموع به ۴۳۳ درخواست و مراجعه مردمی رسیدگی شده است.
ماناسپهر -جعفر رفیعی مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان ساختمان در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۷ و ۸ آبانماه، همزمان با سراسر کشور خبر داد.
ماناسپهر -رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام، دریافت دو نشان عالی در حوزه دیپلماسی کشاورزی و امنیت غذایی از سوی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را بیانگر اهمیت تعاملات بینالمللی، همکاریهای علمی و بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی در مسیر توسعه پایدار کشاورزی دانست.
ماناسپهر -معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، با اشاره به ارائه تجربیات ایران در زمینه کشاورزی کمآب در نشست سازمان همکاری شانگهای در چین، گفت: دستاوردهای کشور در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و تغذیه مصنوعی آبخوانها، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه همکاریهای علمی و فناورانه با کشورهای منطقه فراهم کرده است.