نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دکتر محمد کریمیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: مهران با ۱۵ نفر و ایلام با ۱۴ نفر همچنان بیشترین تعداد بستری های جدید را به خود اختصاص دادند و همچنان در وضعیت قرمز قرار دارند. وی افزود: همچنین از بستری های جدید ۶ نفر مربوط به دره شهر، […]
دکتر محمد کریمیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: مهران با ۱۵ نفر و ایلام با ۱۴ نفر همچنان بیشترین تعداد بستری های جدید را به خود اختصاص دادند و همچنان در وضعیت قرمز قرار دارند.
وی افزود: همچنین از بستری های جدید ۶ نفر مربوط به دره شهر، ۶ نفر آبدانان، پنج نفر دهلران، سه نفر چرداول، ۲ نفر ایوان و ۲ نفر نیز مربوط به چوار است.
دکتر کریمیان یادآور شد: ۱۸۳ ابتلای جدید کرونا شناسایی شدند و مجموع مبتلایان استان به ۴۲ هزار و ۲۴۸ نفر افزایش یافت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه مجموع بهبودیافتگان استان ۴۰ هزار و ۴۰۳ نفر است، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از کرونا ثبت نشده و مجموع فوتی های استان ۸۱۵ نفر است.
وی ادامه داد: شهرستان های ایلام، دره شهر، مهران و چوار در وضعیت قرمز، بدره، آبدانان و دهلران در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان ها در وضعیت زرد قرار دارند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -جلسه ملاقات مردمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، امروز دوشنبه چهارم آبانماه ۱۴۰۵، با هدف رسیدگی به مطالبات شهروندان و بررسی مسائل و مشکلات آنان برگزار شد.
ماناسپهر-روایتی از یک روز بهیادماندنی در دل طبیعت ایلام بعضی روزها در میان شلوغی زندگی و هیاهوی خبرها، فرصتی پیش میآید تا کمی از روزمرگی فاصله بگیریم، نفس عمیقی بکشیم و دوباره زیباییهای ساده زندگی را به خاطر بیاوریم دیروز، سلطانآباد چوار برای ما فقط مقصد یک کوهپیمایی نبود؛ بهانهای بود برای کنار هم بودن، خندیدن، قدم زدن در دل طبیعت و ساختن خاطرهای که عطر رفاقت داشت.
ماناسپهر -ایلام -نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه ایلام با تأکید بر اینکه کارکرد مسجد فراتر از برپایی نماز است، گفت: پیشنمازان و روحانیان فعال در مساجد باید محور ترویج فرهنگ دینی، همبستگی اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه باشند و پیوند خود را با زندگی روزمره مردم محکم کنند.
ماناسپهر -ایلام -شهروندان ایلامی در سالهای اخیر با چالش جدی چاقی در میان دانشآموزان و شیوع پرشتاب دیابت در بزرگسالان روبهرو شدهاند، وضعیتی که با ثبت رتبههای دوم و سوم کشوری در شاخص اضافه وزن، سلامت همگانی را روی لبه تیغ قرار داده است.