نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دکتر محمد کریمیان روز جمعه در گفت و گو با ما اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از کرونا ثبت نشده و مجموع فوتی های استان تا این لحظه ۸۰۷ نفر است. وی افزود: ۲۱ بیمار جدید کرونایی در مراکز درمانی بستری شدند و مجموع بستری های استان هم اکنون ۸۰ […]
دکتر محمد کریمیان روز جمعه در گفت و گو با ما اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از کرونا ثبت نشده و مجموع فوتی های استان تا این لحظه ۸۰۷ نفر است.
وی افزود: ۲۱ بیمار جدید کرونایی در مراکز درمانی بستری شدند و مجموع بستری های استان هم اکنون ۸۰ نفر افزایش و ایلام با ۶ نفر دارای بیشتری بستری جدید است.
دکتر کریمیان یادآور شد: همچنین از بستری های جدید چهار نفر مربوط به دره شهر، چهار نفر مهران، ۲ نفر آبدانان، ۲ نفر آبدانان، ۲ نفر دهلران و یک نفر ملکشاهی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: شهرستان مهران همچنان در وضعیت قرمز، ایلام، دهلران و چوار در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان ها در وضعیت زرد قرار دارند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - اربعین، تنها یک پیادهرویِ ساده نیست؛ کنگرهای است عظیم از «مشقِ عشق» که هرکس با هر قایقی، در اقیانوس بیکرانش شناور میشود. اما در میان این خیلِ عظیمِ زائران، دلهایِ عاشقی در امداد امام(ره) استان ایلام میتپد که رنگ و بویشان با همه متفاوت است. برای این امدادگران، مهران فقط یک مرز جغرافیایی نیست؛ میدانِ رزمِ «عزت و کرامت» است. آنها نه تنها در کسوتِ خادم و موکبدار، که به عنوانِ سفیرانِ یک رسالتِ بزرگ در صحنه حضور دارند تا واسطه خیری شوند برای التیام دردهایِ یتیمان و سالخوردگان.
ماناسپهر -
ماناسپهر - مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی در بازدید میدانی از پایانه های مرزی مهران و برکت، بر لزوم روانسازی تردد زائران اربعین حسینی تأکید کرد.