نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش روابط عمومی آبفای استان ایلام، دکتر نوراله تیموری افزود: عملیات اجرایی این پروژه بطول بیش از ۲۰۰ متر و با استفاده از لوله پلی اتیلن۱۱۰ میلی متر توسط عوامل اجرای شهرستان ایلام و با نظارت آبفای استان و رعایت کامل استانداردها اقدام شده است. وی یادآور شد: برای اجرای این […]
به گزارش روابط عمومی آبفای استان ایلام، دکتر نوراله تیموری افزود: عملیات اجرایی این پروژه بطول بیش از ۲۰۰ متر و با استفاده از لوله پلی اتیلن110 میلی متر توسط عوامل اجرای شهرستان ایلام و با نظارت آبفای استان و رعایت کامل استانداردها اقدام شده است.
وی یادآور شد: برای اجرای این طرح بیش از یک میلیارد ریال هزینه شده است . با تکمیل این پروژه مشکل کم آبی مناطق یاد شده رفع و نسبت به استاندارد سازی انشعابات آنها اقدام شد.
مدیرعامل شرکت آبفا ایلام بیان داشت: در طول سال ۹۹ با نوسازی و استاندارد سازی شبکه و انشعابات مشکل ۵ محله شهر ایلام از جمله خیابان پاسداران برطرف شده است.
تیموری گفت: همچنین روز گذشته شکستگی خط انتقال ۶۰۰ میلیمتری آب چشمه گل گل ترمیم و در مدار بهره برداری قرار گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان ایلام از برگزاری شش نوبت میز خدمت این شرکت در طول شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این میزهای خدمت، در مجموع به ۴۳۳ درخواست و مراجعه مردمی رسیدگی شده است.
ماناسپهر -جعفر رفیعی مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان ساختمان در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۷ و ۸ آبانماه، همزمان با سراسر کشور خبر داد.
ماناسپهر -رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام، دریافت دو نشان عالی در حوزه دیپلماسی کشاورزی و امنیت غذایی از سوی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را بیانگر اهمیت تعاملات بینالمللی، همکاریهای علمی و بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی در مسیر توسعه پایدار کشاورزی دانست.
ماناسپهر -معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، با اشاره به ارائه تجربیات ایران در زمینه کشاورزی کمآب در نشست سازمان همکاری شانگهای در چین، گفت: دستاوردهای کشور در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و تغذیه مصنوعی آبخوانها، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه همکاریهای علمی و فناورانه با کشورهای منطقه فراهم کرده است.