نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
حساسترین دیدار هفته بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال کشورمان میان تیم های فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان امروز (یکشنبه) از ساعت ۲۰:۴۵ در ورزشگاه فولاد آرهنا اهواز برگزار شد و در پایان این بازی با تساوی بدون گل به اتمام رسید. تیم فولاد با این تساوی، صدرنشینی را به پرسپولیس هدیه داد. مرتضی […]
حساسترین دیدار هفته بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال کشورمان میان تیم های فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان امروز (یکشنبه) از ساعت ۲۰:۴۵ در ورزشگاه فولاد آرهنا اهواز برگزار شد و در پایان این بازی با تساوی بدون گل به اتمام رسید. تیم فولاد با این تساوی، صدرنشینی را به پرسپولیس هدیه داد.
مرتضی منصوریان به همراه جعفر مهاجر، امین زاهدی و علی ابراهیمی قضاوت این دیدار را بر عهده داشتند.
در دقیقه ۹ این بازی ارسال وحید حیدریه در محوطه جریمه به آیندا پاتوسی رسید اما او نتوانست گل تیمش را به ثمر برساند. در دقیقه ۱۶ احسان حاج صفی وارد محوطه جریمه فولاد شد اما حردانی مانع از زدن ضربه توسط او شد.
ارسال از سمت چپ روی دروازه فولاد در دقیقه ۲۲ با ضربه حسینی همراه شد ولی با اختلاف کم از بالای دروازه به بیرون رفت. در دقیقه ۳۸ شوت محمد محبی از سمت چپ با واکنش مرادیان تبدیل به کرنر شد.
در دقیقه ۴۳ امید نورافکن پشت محوطه جریمه پس از فریب یک بازیکن فولاد، شوت سنگینی را روانه دروازه کرد که دوباره واکنش مرادیان مانع از گلزنی سپاهانی ها شد تا نیمه اول این دیدار بدون گل به پایان برسد.
در نیمه دوم و در دقیقه ۵۵ ارسال توپ از روی نقطه کرنر با ضربه سر نورافکن همراه شد و در شرایطی که توپ در آستانه ورود به دروازه بود، مرادیان توپ را گرفت. در دقیقه ۶۳ محمد آبشک پس از سر توپ دیدنی ساسان انصاری را در موقعیت تک به تک قرار داد اما ضربه انصاری با سیو نیازمند همراه شد که البته داور کرنر نگرفت. پس از این صحنه کادرفنی فولاد اعتراض بسیار شدیدی به تصمیم داور داشت.
موسی کولیبالی در دقیقه ۹۱ خط دفاع را رها کرده بود و روی ارسال از سمت راست، توپ را به تیرک دروازه سپاهان زد.
جواد نکونام نفرات زیر را برای این دیدار به میدان فرستاد:
احسان مرادیان، سینا شاهعباسی، موسی کولیبالی، وحید حیدریه، صابر حردانی، محمد آبشک، احمد عبدالله زاده، آیاندا پاتوسی(میری)، فرشاد احمدزاده، محمدرضا عباسی(مهران درخشان مهر) و ساسان انصاری
محرم نویدکیا نیز نفرات زیر را برای ترکیب تیم سپاهان انتخاب کرد:
پیام نیازمند، ولسیانی، محمد نژاد مهدی، دانیال اسماعیلی فر، امید نورافکن، محمد کریمی، سروش رفیعی، احسان حاج صفی(محمدرضا خلعتبری)، محمدرضا حسینی، محمد محبی(یاسین سلمانی) و سجاد شهباززاده(کیروش استنلی)
تیم فوتبال سپاهان با این تساوی ۴۹ امتیازی شد و در رده دوم جدول باقی ماند. فولاد نیز با ۳۵ امتیاز و با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به گل گهر، در رده پنجم قرار دارد. در حال حاضر پرسپولیس نیز با ۵۱ امتیاز در صدر جدول قرار دارد.
منبع: ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان ایلام از برگزاری شش نوبت میز خدمت این شرکت در طول شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این میزهای خدمت، در مجموع به ۴۳۳ درخواست و مراجعه مردمی رسیدگی شده است.
ماناسپهر -جعفر رفیعی مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان ساختمان در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۷ و ۸ آبانماه، همزمان با سراسر کشور خبر داد.
ماناسپهر -رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام، دریافت دو نشان عالی در حوزه دیپلماسی کشاورزی و امنیت غذایی از سوی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را بیانگر اهمیت تعاملات بینالمللی، همکاریهای علمی و بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی در مسیر توسعه پایدار کشاورزی دانست.
ماناسپهر -معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، با اشاره به ارائه تجربیات ایران در زمینه کشاورزی کمآب در نشست سازمان همکاری شانگهای در چین، گفت: دستاوردهای کشور در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و تغذیه مصنوعی آبخوانها، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه همکاریهای علمی و فناورانه با کشورهای منطقه فراهم کرده است.