نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
همایون بسطامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: با اصلاحات صورت گرفته در روند کسب سهمیه، هاشمی که پنج دوره مسابقه انتخابی را پشت سر گذاشته بود، با کسب امتیاز لازم مسافر توکیو شد. وی افزود: فدراسیون جهانی وزنه برداری رنکینگ نهایی وزنه برداران را اعلام و براساس آن […]
همایون بسطامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: با اصلاحات صورت گرفته در روند کسب سهمیه، هاشمی که پنج دوره مسابقه انتخابی را پشت سر گذاشته بود، با کسب امتیاز لازم مسافر توکیو شد.
وی افزود: فدراسیون جهانی وزنه برداری رنکینگ نهایی وزنه برداران را اعلام و براساس آن نفراتی که سهمیه المپیک توکیو را گرفتند، مشخص شدند.
رییس هیات وزنه برداری ایلام یادآور شد: بر اساس سیستم کسب سهمیه، هشت نفر اول هر وزن به همراه بهترین وزنه برداران هر قاره مجوز حضور در المپیک را گرفتند.
بسطامی ادامه داد: از ایران علی هاشمی در دسته ۱۰۹ کیلوگرم و علی داودی در دسته فوق سنگین سهمیه گرفتند.
وی تاکید کرد: علی هاشمی سال ۲۰۱۵ به عضویت تیم ملی درآمد و در این سال موفق شد در مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند وزن ۹۴ کیلوگرم قهرمان آسیا شد.
بسطامی ادامه داد: این ورزشکار همچنین در مسابقات وزنهبرداری قهرمانی جهان سال ۲۰۱۵ در آمریکا با مهار وزنه ۳۸۰ کیلوگرمی به عنوان چهارمی رقابتها رسید.
وی ادامه داد: همچنین هاشمی در مسابقات جهانی ۲۰۱۷ «آناهیم» آمریکا در یکضربف وزنه ۱۸۳ کیلوگرمی را مهار کرد و مدال طلای یکضرب دسته ۱۰۵ کیلوگرم مسابقات و در ۲ ضرب با رکورد ۲۲۱ کیلوگرم به نشان برنز رسید و در مجموع نیز طلایی شد.
رییس هیات وزنه برداری ایلام افزود: این زنه بردار ایلامی در رقابت های قهرمانی جهان ۲۰۱۸ در ترکمنستان نیز با مهار وزنه ۳۹۶ کیلوگرم عنوان قهرمانی جهان را از آن خود کرد.
هاشمی اهل روستای مورت از توابع شهرستان چوار است و افتخارات زیادی از جمله طلای قهرمانی جهان را در کارنامه خود دارد.
به گزارش ایرنا، بیش از ۶۰ ورزشکار سازمان یافته در رشته وزنه برداری زیر نظر هیات وزنه برداری استان ایلام فعالیت ورزشی دارند و استان ایلام در این رشته ورزشی دارای استعدادهای خوبی است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان ایلام از برگزاری شش نوبت میز خدمت این شرکت در طول شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این میزهای خدمت، در مجموع به ۴۳۳ درخواست و مراجعه مردمی رسیدگی شده است.
ماناسپهر -جعفر رفیعی مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان ساختمان در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۷ و ۸ آبانماه، همزمان با سراسر کشور خبر داد.
ماناسپهر -رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام، دریافت دو نشان عالی در حوزه دیپلماسی کشاورزی و امنیت غذایی از سوی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را بیانگر اهمیت تعاملات بینالمللی، همکاریهای علمی و بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی در مسیر توسعه پایدار کشاورزی دانست.
ماناسپهر -معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، با اشاره به ارائه تجربیات ایران در زمینه کشاورزی کمآب در نشست سازمان همکاری شانگهای در چین، گفت: دستاوردهای کشور در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و تغذیه مصنوعی آبخوانها، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه همکاریهای علمی و فناورانه با کشورهای منطقه فراهم کرده است.