نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام، قدرت اله آزاد فر رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ملکشاهی در این ارتباط گفت: در راستای وظایف نظارتی و مبارزه با کشتار غیرمجاز دام در سطح شهرستان طی شکواییه این اداره به مراجع قضایی و دستور مقام محترم قضایی تعداد ۱۶ واحد ازقصابی های سطح شهرستان […]
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ایلام، قدرت اله آزاد فر رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ملکشاهی در این ارتباط گفت: در راستای وظایف نظارتی و مبارزه با کشتار غیرمجاز دام در سطح شهرستان طی شکواییه این اداره به مراجع قضایی و دستور مقام محترم قضایی تعداد ۱۶ واحد ازقصابی های سطح شهرستان که مبادرت به کشتار دام در خارج از کشتارگاه و بدون رعایت ضوابط بهداشتی نموده بودند با حضور نمایندگانی از نیروی انتظامی و پلیس اماکن پلمپ گردیدند.
وی در پایان از عموم مردم شهرستان درخواست نمودگوشت و فرآورده های گوشتی مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان گزارش نمایند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان ایلام از برگزاری شش نوبت میز خدمت این شرکت در طول شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این میزهای خدمت، در مجموع به ۴۳۳ درخواست و مراجعه مردمی رسیدگی شده است.
ماناسپهر -جعفر رفیعی مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان ساختمان در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۷ و ۸ آبانماه، همزمان با سراسر کشور خبر داد.
ماناسپهر -رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام، دریافت دو نشان عالی در حوزه دیپلماسی کشاورزی و امنیت غذایی از سوی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را بیانگر اهمیت تعاملات بینالمللی، همکاریهای علمی و بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی در مسیر توسعه پایدار کشاورزی دانست.
ماناسپهر -معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، با اشاره به ارائه تجربیات ایران در زمینه کشاورزی کمآب در نشست سازمان همکاری شانگهای در چین، گفت: دستاوردهای کشور در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و تغذیه مصنوعی آبخوانها، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه همکاریهای علمی و فناورانه با کشورهای منطقه فراهم کرده است.