نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ابدالی ادامه داد: پرداخت تسهیلات برای سایر واحدهای تولیدی همانند الکل بدره و کمپوست ایلام از محل صندوق ملی محیط زیست برای سالم سازی فرایند فعالیت های این واحدها پیگیری شده است. مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام ادامه داد: نبود سند آمایش سرزمین مشکل اصلی آلایندگی این صنایع در گذشته بوده و فقدان […]
ابدالی ادامه داد: پرداخت تسهیلات برای سایر واحدهای تولیدی همانند الکل بدره و کمپوست ایلام از محل صندوق ملی محیط زیست برای سالم سازی فرایند فعالیت های این واحدها پیگیری شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام ادامه داد: نبود سند آمایش سرزمین مشکل اصلی آلایندگی این صنایع در گذشته بوده و فقدان این سند باعث جانمایی های غلط و غیرکارشناسی شده صنایع بزرگی چون پتروشیمی، کارخانه سیمان و پالایشگاه در حاشیه مناطق مسکونی شده که فعالیت این واحدهای تولیدی باعث ایجاد آلودگی های زیست محیطی و انسانی شده است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان ایلام یکی از اساسی ترین اقدامات سال گذشته ،احداث پاسگاه محیط بانی در منطقه تنگ تاریکه کولگ در نقطه صفر مرزی مهران با اعتبار سه میلیارد ریال نام برد و افزود: منطقه حفاظت شده کولگ غنی ترین زیستگاه وحوش بزرگ جثه در غرب کشور و هم مرز با کشور عراق و محل تردد شکارچیان غیر مجاز ایرانی و عراقی است و احداث این پاسگاه محیط بانی باتوجه به موقعیت جغرافیایی و زیستی منطقه از اهمیت خاصی برخوردار است و نیز ایجاد یک پاسگاه محیط بانی دیگر در همان منطقه در دستور کار قرار دارد.
این مسئول بیان کرد: تدوین طرح مدیریت جامع مناطق تحت حفاظت محیط زیست استان در مراحل پایانی خود قرار دارد و تنها منطقه دینارکوه باقیمانده که با اتمام برنامه های مربوط به مناطق حوزه دینارکوه، ایلام به عنوان نخستین استان کشور است که تدوین طرح مدیریت جامع مناطق تحت حفاظت محیط زیست را به پایان می رساند.
ایشان تاکید کرد: مناطق تحت تحت حفاظت محیط زیست استان هفت درصد است که هدف ارتقا و توسعه این اراضی به ۱۰ درصد است و سایت گوزن زرد مانشت و قلارنگ موسوم به سایت آزادی به عنوان موفق ترین سایت مولد در کشور است که سال گذشته هشت میلیارد ریال برای آن هزینه شد و هم اکنون بیش از ۵۰ راس گوزن بالغ و نابالغ و تازه متولد شده در آن نگهداری می شوند.
ابدالی ضمن اشاره به برنامه های سازمان حفاظت محیط زیست برای فراهم کردن شرایط رهاسازی این گوزن ها در محیط طبیعی حفاظت شده است، اضافه کرد: علاوه بر گوزن زرد، حفاظت از گونه های نادر و در معرض خطر خرس قهوه ای، پلنگ، افعی دم عنکبوتی و نوعی پرنده در حال پیگیری است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست تاکید کرد: در منطقه حفاظت شده مانشت برای مبارزه با آفت انگلی لورانتوس به وسعت ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار با صرف هزینه یک میلیارد ریال سال گذشته با همکاری انجمن های مردم نهاد انجام گرفت و امسال هم بخش هایی از شلم کوه برای مبارزه با این آفت انگلی قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: ۱۷ میلیارد ریال برای ۳۰۰ هکتار کپه و نهال کاری در زیستگاه کولگ در سال گذشته صورت گرفت که از این میزان ۲ میلیارد ریال کپه کاری به وسعت یک هزار هکتار انجام گرفت.
ابدالی از مهمترین در حال پیگیری، تکمیل پارک صلح و دوستی کولگ در جوار مرزی ایلام و واسط عراق را نام برد که اجرایی شدن این طرح مشترک باعث کنترل بهتر این زیستگاه مهم و کاهش شکار و گسترش انواع گونه های جانوری خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان ایلام از برگزاری شش نوبت میز خدمت این شرکت در طول شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این میزهای خدمت، در مجموع به ۴۳۳ درخواست و مراجعه مردمی رسیدگی شده است.
ماناسپهر -جعفر رفیعی مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان ساختمان در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۷ و ۸ آبانماه، همزمان با سراسر کشور خبر داد.
ماناسپهر -رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام، دریافت دو نشان عالی در حوزه دیپلماسی کشاورزی و امنیت غذایی از سوی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را بیانگر اهمیت تعاملات بینالمللی، همکاریهای علمی و بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی در مسیر توسعه پایدار کشاورزی دانست.
ماناسپهر -معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، با اشاره به ارائه تجربیات ایران در زمینه کشاورزی کمآب در نشست سازمان همکاری شانگهای در چین، گفت: دستاوردهای کشور در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و تغذیه مصنوعی آبخوانها، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه همکاریهای علمی و فناورانه با کشورهای منطقه فراهم کرده است.