نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فرخ لقا جمشید زاده به مناسبت هفته سالمندان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اکنون جمعیت سالمندان این استان ۴۹ هزار و ۸۰۰ نفر است که این رقم معادل ۸.۵ درصد کل جمعیت ۵۸۰ هزار نفری ایلام هستند. وی ادامه داد: بر اساس ارزیابی های انجام گرفته این استان به سمت پیر شدن […]
فرخ لقا جمشید زاده به مناسبت هفته سالمندان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اکنون جمعیت سالمندان این استان ۴۹ هزار و ۸۰۰ نفر است که این رقم معادل ۸.۵ درصد کل جمعیت ۵۸۰ هزار نفری ایلام هستند. وی ادامه داد: بر اساس ارزیابی های انجام گرفته این استان به سمت پیر شدن پیش می رود بطوریکه در سال ۱۴۰۰ درصد جمعیت سالمندی استان به 10درصد افزایش یافته و در مقابل هر ۱۰ ایلامی یک نفر سالمند خواهد بود. وی به طرح های این سازمان در حمایت از سالمندان اشاره کرد و گفت: از مجموع کل جمعیت سالمندان استان سه هزار و ۴۸۵ نفر زیر پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند که از این شمار ۷۳۸ نفر مستمری بگیر و دو هزار و ۷۴۷ دارای معلولیت هستند.
*** آمادگی لازم برای خدمات دهی به سالمندان در آینده باید وجود داشته باشد معاون توانبخشی بهزیستی ایلام با اشاره به روند رشد جمعیت سالمندی در این استان گفت: در این زمینه باید آمادگی لازم برای خدمات دهی مطلوب به قشر سالمندان وجود داشته باشد. وی تقویت نظام سلامت با در نظر گرفتن نیازهای سالمندان، لزوم اصلاح سبک زندگی، توسعه زیر ساختهای بهداشتی و درمانی متناسب با نیاز سالمندان، تربیت نیروی متخصص برای بازتوانی سالمندان و استفاده از تجربه های موفق جوامع پیشرفته را از نیازهای این استان در آینده عنوان کرد. به گفته وی، با توجه به اینکه روز به روز بر روند جمعیت سالمندی استان افزوده می شود این مساله نیازمند آمادگی لازم است.
*** فرهنگ تکریم سالمندان همچنان در ایلام قوی است به گفته جمشید زاده، اکنون دو مرکز نگهداری سالمندان بصورت شبانه روزی فعالیت داره که 35سالمند زن و 23سالمند مرد در آنها نگهداری می شوند. وی اظهار کرد: خوشبختانه هنوز فرهنگ تکریم سالمندان در این استان قوی بوده و جایگاه ویژه ای دارد بطوریکه عمده سالمندانی که در مراکز بهزیستی نگهداری شده به علت فقر مالی یا مشکلات جمسی خاص به این مراکز ارجاع شده اند. وی طرح ویزیت در منزل را از جمله طرحهای حمایتی این سازمان برای حضور سالمندان در جمع خانواده و عدم سپردن آنها به مراکز بهزیستی برشمرد و گفت: در اجرای این طرح خدماتی نظیر فیزیوتراپی، پزشکی، روانشناسی، پرستاری و سایر نیازهای درمانی روزانه به سالمندان ارایه می شوند. معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی ایلام جمعیت سالمندان مددجوی برخوردار از این طرح را 294نفر عنوان کرد که از طریق شش مرکز ویزیت در منزل خدمات لازم به آنها ارایه می شود.
*** عضویت 530سالمند در بنیاد فرزانگان وی به فعالیت بنیاد فرزانگان ویژه سالمندان اشاره کرد و گفت: این بنیاد اواخر سال 95با هدف غنی سازی اوقات فراغت سالمندان (تفریحی و سیاحتی)، توانمندسازی شغلی، آموزشی، مذهبی، مشاوره و تکریم سالمندی فعالیت خود را آغاز کرده است. جمشید زاده با ذکر اینکه عضویت در این مرکز برای عموم سالمندان آزاد است افزود: اکنون ۵۳۰ سالمند زن و مرد در این مرکز عضویت داشته و از خدمات مختلف این مرکز برخوردار شده اند. سوم تا نهم مهرماه به عنوان هفته سالمندان نامگذاری شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از رفع تصرف ۳۸ مورد ازاراضی ملی این ادارهکل در ششماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: این اراضی در مجموع بیش از ۲۱ هزار مترمربع مساحت و بیش از ۸۲ میلیارد تومان ارزش داشتهاند.
ماناسپهر - رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان ایلام از کشف و شناسایی یک فقره اختلاس در یکی از ادارات دولتی استان و معرفی عاملان مرتبط با پرونده به مرجع قضائی خبر داد.
ماناسپهر - بازرس کل قضایی استان ایلام با تأکید بر اینکه امنیت، آرامش و اقتدار امروز ایران اسلامی مرهون جانفشانی ها و از خود گذشتگی های دلاوران و رزمندگان است،گفت: کشوری که دارای نیروهای مسلح باایمان و متحد و مردمی معتقد و پشتیبان باشد، هر دشمنی را به ذلت می کشاند.
ماناسپهر - همایش تشریح برنامههای اشتغال سال ۱۴۰۵ و تجلیل از یاوران اشتغال استان ایلام با حضور مدیرکل کمیته امداد استان ایلام، دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان و مدیران امور شعب بانکهای عامل در سالن شهدای امداد برگزار شد.