نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از مجلس، محمدباقر قالیباف در گفتگوی تلفنی با نبیه بری همتای لبنانی خود با تسلیت شهادت مردم مظلوم و مقاوم لبنان به ویژه رزمندگان دلاور حزب الله و امل، از روحیه شجاعت و ایستادگی ملت لبنان و نیز رئیس مجلس این کشور قدردانی کرد و گفت: خدا وعده داده هنگامی که مقاومت صورت بگیرد قطعا نتیجه آن نصرت و پیروزی است.
وی با بیان اینکه ما برادران لبنانی خود را هیچگاه فراموش نکرده و آنها را از خودمان میدانیم، تاکید کرد: من به طور مداوم پیگیر اوضاع در لبنان و برقراری آتش بس در این کشور هستم و این موضوع برای ما بسیار مهم است.
رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در مذاکرات اسلام آباد و نیز پس از آن هم به طور جدی به دنبال وادار کردن دشمنان به برقراری آتش بس دائم در همه مناطق درگیری طبق توافق هستیم چرا که برای ما آتش بس در لبنان به اندازه آتش بس در ایران اهمیت دارد.
نبیه بری رئیس مجلس لبنان هم ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت حملات رژیم صهیونیستی به لبنان اظهار کرد: اسرائیل به معنای واقعی کلمه در حال جنایت در کشور ما و به دنبال آوارهسازی لبنانیهاست و تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر لبنانی آواره شدهاند.
وی افزود: ما و رزمندگان مقاومت در مسیر خود ثابت قدم هستیم و هرگونه ارتباط و رایزنی رسمی با رژیم صهیونیستی قطعا در راستای منافع مردم لبنان نیست.
رئیس مجلس لبنان خطاب به همتای ایرانی خود، گفت: از جدیت و تلاشهای جنابعالی در حمایت از لبنان و مقاومت اسلامی قدردانی می کنم.
ماناسپهر - تهران- مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در مصاحبه با سایت فیفا از اتحاد و همدلی ایرانیها گفت و اظهار داشت: هرکاری برای مردم ایران انجام دهیم کم است.
ماناسپهر - تهران- رئیس جمهوری آمریکا امروز چهارشنبه اعلام کرد به وزارت دادگستری این کشور دستور داده تا درباره علت پایین نیامدن قیمت بنزین با وجود کاهش قیمتهای نفت خام تحقیق کند.
ماناسپهر - تهران- دبیرکل حزب همبستگی دانشآموختگان ایران، کفه ترازوی تعهدات آمریکا در یادداشت تفاهم با ایران را سنگین توصیف کرد و گفت: به نظر میرسد در شرایط حاضر، تضاد منافع میان آمریکا و اسرائیل مشهود است و احتمال دارد برخی مقامات آمریکایی در آینده، موضوع کاهش ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی را به عنوان ابزاری برای فشار بر اسرائیل مطرح کنند.
ماناسپهر - تهران- بازگشت روزانه ۳۰ میلیون مترمکعب ظرفیت فرآورش گاز به مدار در روزهای اخیر تنها احیای بخشی از یک زیرساخت آسیبدیده نیست بلکه می توان آن را یک پاسخ راهبردی به اخلال در امنیت انرژی کشور در شرایط بحرانی محاسبه کرد.