نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل استاندارد ایلام روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ️در راستای اجرای طرح نظارتی و سراسری ویژه شب یلدا توسط کارشناسان اداره کل استاندارد، صمت و تعزیرات حکومتی از واحدهای صنفی طلا و جواهر، میوه و تره بار، قنادیها، آجیل فروشیها، فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای بازرسی به عمل آمد.
یادگار محمدی بیان کرد: در بازرسیکارشناسان اداره کل استاندارد بحث رعایت خالص فروشی در محصولات قنادی و همچنین درستی عملکرد ترازوها مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرکل اداره استاندارد ایلام با اشاره به بازرسی کارشناسان از نمایشگاه ویژه یلدا یادآور شد: در این بازرسیها، ترازوهای موجود در غرفه های نمایشگاه از لحاظ وضعیت قرار گیری در جای ثابت، تراز بودن و همچنین درستی و صحت عملکرد مورد بازرسی قرار گرفتند.
️محمدی اضافه کرد: در ادامه طرح ویژه یلدا با توجه به حساس بودن ترازوهای طلا فروشان و همچنین فروش بیشتر شیرینی در این ایام، آزمون ترازوهای صنف طلا فروشان و قنادان توسط آزمایشگاه مجاز آزمون در دستور کار اداره کل قرار گرفته است.
وی ادامه داد: هدف اصلی این پویش برقراری توازن کامل در بازار است، به این صورت که حقوق مصرفکنندگان با ممانعت از کمفروشی و حقوق توزیعکنندگان با اطمینان از عملکرد صحیح ترازوها و عدم تحمیل زیان ناشی از خطاهای سامانهای تضمین شود.
مدیرکل استاندارد ایلام از شهروندان خواست در صورت دیدن هر گونه تخلف در حوزه وسایل توزین، مراتب را از طریق شماره پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به این اداره کل گزارش دهند.
۲۲۳ واحد تولیدی زیر پوشش نظارت و بازرسی اداره استاندارد در استان ایلام وجود دارد که ۱۶۸ واحد آن فعال است.
ماناسپهر - تهران - هیات نظارت بر مطبوعات در پی انتشار برخی اخبار نادرست و گمانهزنیهای بدون منبع که موجب تشویش افکار عمومی و آرامش روانی جامعه شده، اطلاعیهای صادر کرد.
ماناسپهر - ایلام - نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت که راهبرد تعیینکننده پاسخ بدون محدودیت جغرافیایی، انسجام ملی و پیشرفتهای خیرهکننده در توان موشکی کشور، توان بازدارندگی نوینی ایجاد کرده که بر اساس آن هرگونه مبدأ تهدید علیه ایران اسلامی در هر نقطهای از جهان، هدف مستقیم و ویرانگر رزمندگان قرار میگیرد.
ماناسپهر - ایلام- وقوع حوادث رانندگی در جاده دهلران به اندیمشک، ایمنسازی این مسیر پرتردد را به یکی از مطالبات مردم تبدیل کرده و اکنون ۲۰ کیلومتر از این راه بهسازی و ۱۲ نقطه حادثهخیز آن برای احداث سرعتکاه شناسایی شده است.
ماناسپهر - مسکو- سرلشکر محسن رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه در سفر به مسکو حامل پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به رئیسجمهور روسیه بودم، گفت: متقابلاً آقای پوتین نیز از من خواستند که سلام بسیار گرم و صمیمانه وی را به مقام معظم رهبری برسانم.