نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش ایرنا، حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت برگزاری مراسم تشییع و تدفین مجاهد کبیر شهید سیدحسن نصرالله و همچنین سیدهاشم صفیّ الدّین با تجلیل از این دو شهید بزرگ مقاومت، تاکید کردند: دشمن بداند، مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمامشدنی نیست و تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه خواهد یافت.
متن پیام ایشان که امروز در این مراسم توسط حجتالاسلام سیدمجتبی حسینی نماینده معظمله در عراق و عضو هیأت نمایندگان رهبری اعزامی به لبنان قرائت شد، به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
قال الله عزّ و جل: وَ لِلّٰهِ العِزَّةُ وَ لِرَسولِهِ وَ لِلمُؤمِنینَ وَ لٰکِنَّ المُنافِقینَ لا یَعلَمون.
مجاهد کبیر و زعیم پیشتاز مقاومت در منطقه، حضرت سیّدحسن نصرالله (اعلی الله مقامه)، اکنون در اوج عزّت است. بدن پاک او در سرزمین جهاد فیسبیلالله به خاک سپرده میشود، ولی روح و راه او هر روز سرافرازتر از پیش جلوه خواهد کرد انشاءالله، و راه را به رهروان نشان خواهد داد.
دشمن بداند که مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمامشدنی نیست و تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه خواهد یافت «باذنالله.»
نام نیک و چهرهی نورانی جناب سیّدهاشم صفیّالدّین (رضوان الله علیه) نیز ستارهی درخشان تاریخ این منطقه است. او یاور نزدیک و جزء جدانشدنی رهبری مقاومت در لبنان بود.
سلام خدا و بندگان صالحش بر این دو مجاهد سرافراز و بر دیگر مبارزان شجاع و فداکار که در برههی اخیر به شهادت رسیدند، و بر همهی شهدای اسلام. و سلام ویژهی من به شما فرزندان عزیزم، جوانان سلحشور لبنان.
سیّدعلی خامنهای ۱۴۰۳/۱۲/۳
ماناسپهر - تهران - فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اشغالگران صهیونیست هشدار داد، اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوند، با ذلت و شکست با لگد بیرون رانده خواهند شد.
ماناسپهر - تهران - وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا مسئول بسته شدن تنگه هرمز است و باز شدن این تنگه در راستای منافع اروپا است.
ماناسپهر - تهران- دیدار حساس تیمهای ملی فوتبال ایران و بلژیک در هفته دوم مرحله گروهی جامجهانی ۲۰۲۶ با تساوی بدون گل به اتمام رسید تا شرایط تیم کشورمان برای صعود و تاریخسازی ایدهآل شود.
ماناسپهر - بورگناشتاک – مذاکرات چهارجانبه ایران و آمریکا با حضور میانجیگران پاکستانی و قطری پس از ۸۰ دقیقه گفتوگو و یک دوره تنفس، در پی انتشار پیام اهانتآمیز رئیسجمهور آمریکا در پیچ دشواری قرار گرفته است.