نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش روابط عمومی، روح اله نوریان مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام افزود: در بخش آلایندگی آب ، تصفیه خانه پیشرفته ای احداث و راه اندازی شده است که با روش های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی پساب های تولید شده در بخش های مختلف پالایشگاه را کاملاً تصفیه می کند و تمامی پارامترهای خروجی […]
به گزارش روابط عمومی، روح اله نوریان مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام افزود: در بخش آلایندگی آب ، تصفیه خانه پیشرفته ای احداث و راه اندازی شده است که با روش های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی پساب های تولید شده در بخش های مختلف پالایشگاه را کاملاً تصفیه می کند و تمامی پارامترهای خروجی آن در حد استاندارد بوده که توسط ایستگاه پایش لحظه ای بصورت برخط توسط سازمان حفاظت محیط زیست رصد می گردد و از آب تصفیه شده در فصول گرم سال برای آبیاری فضای سبز استفاده می شود.
وی اظهار داشت: در راستای کاهش آلاینده های هوا با پیگیری های انجام شده، محصولات پالایشگاه از طریق خط لوله به پتروشیمی ایلام ارسال می گردد و از فلرینگ آنها جلوگیری می شود که در صورت استمرار دریافت خوراک از طرف پتروشیمی ایلام، مشعل پالایشگاه به صورت عادی خواهد بود و در صورت عدم دریافت خوراک، بخشی از آن با هزینه های گزاف به مقصد عسلویه حمل می گردد تا از فلرینگ آن جلوگیری شود.
وی ادامه داد: خروجی دودکش های بویلرها و نیروگاه کمتر از حد استاندارد بوده و به صورت فصلی توسط آزمایشگاه معتمد سازمان محیط زیست پایش می شوند و ایستگاه سنجش آلاینده های محیطی نیز به صورت برخط پارامترهای هوای محیطی را پایش و در اختیار سازمان محیط زیست استان قرار می دهد.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام تصریح کرد:در زمینه آلاینده های خاک، پروژه های موفقی در خصوص مدیریت پسماندها انجام گرفته و ترکیب آلاینده های هوا در منطقه، خاک را آلوده ننموده است که نتایج آزمایش های خاک گواه این ادعا می باشد.
نوریان خاطرنشان کرد: در اراضی تملکی شرکت بالغ بر ۲۵ هکتار فضای سبز و جنگل کاری انجام گرفته و غنی سازی جنگل های محدوده پالایشگاه با گونه های بومی در دستور کار این شرکت می باشد.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام با بیان اینکه هزینه عوارض ناشی از آلایندگی در سال هایی که پالایشگاه مشمول آن بوده است به اداره کل امور مالیاتی استان پرداخت می شود، گفت:در حوزه مسئولیت های اجتماعی نیز سال گذشته طرح جامعی در بخش های مختلف از جمله بهداشت، آموزش، فضای ورزشی، محیط زیست و غیره تهیه شده و مصوبه آن در شرکت ملی گاز نهایی و برای تخصیص اعتبار به وزارت نفت ارسال شده است.
نوریان افزود:در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی اقداماتی همچون اختصاص تانکر آبرسانی برای روستاهای محروم و دوردست شهرستان چوار، اطفا حریق جنگل های پیرامونی شهرستان چوار، ضدعفونی تکیه ها و حسینیه ها در ایام محرم، توزیع پک بهداشتی در بین عزاداران حسینی، اختصاص بسته های حمایتی برای اقشار آسیب پذیر در ایام کرونا صورت پذیرفته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -جلسه ملاقات مردمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، امروز دوشنبه چهارم آبانماه ۱۴۰۵، با هدف رسیدگی به مطالبات شهروندان و بررسی مسائل و مشکلات آنان برگزار شد.
ماناسپهر-روایتی از یک روز بهیادماندنی در دل طبیعت ایلام بعضی روزها در میان شلوغی زندگی و هیاهوی خبرها، فرصتی پیش میآید تا کمی از روزمرگی فاصله بگیریم، نفس عمیقی بکشیم و دوباره زیباییهای ساده زندگی را به خاطر بیاوریم دیروز، سلطانآباد چوار برای ما فقط مقصد یک کوهپیمایی نبود؛ بهانهای بود برای کنار هم بودن، خندیدن، قدم زدن در دل طبیعت و ساختن خاطرهای که عطر رفاقت داشت.
ماناسپهر -ایلام -نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه ایلام با تأکید بر اینکه کارکرد مسجد فراتر از برپایی نماز است، گفت: پیشنمازان و روحانیان فعال در مساجد باید محور ترویج فرهنگ دینی، همبستگی اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه باشند و پیوند خود را با زندگی روزمره مردم محکم کنند.
ماناسپهر -ایلام -شهروندان ایلامی در سالهای اخیر با چالش جدی چاقی در میان دانشآموزان و شیوع پرشتاب دیابت در بزرگسالان روبهرو شدهاند، وضعیتی که با ثبت رتبههای دوم و سوم کشوری در شاخص اضافه وزن، سلامت همگانی را روی لبه تیغ قرار داده است.