نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
نورخدا شیرمحمدی روز سه شنبه در گفت و گویی افزود: به منظور اشتغالزایی و توانمندسازی نیازمندان امسال بیش از ۲۴ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به این افراد مجری پرداخت شده است. وی گفت: ۵۴ طرح اشتغالزایی از محل پرداخت تسهیلات ارزان قیمت بانکها ، ۵۵ طرح راهبری شغلی درزمینه ارائه خدمات دامپروری و […]
نورخدا شیرمحمدی روز سه شنبه در گفت و گویی افزود: به منظور اشتغالزایی و توانمندسازی نیازمندان امسال بیش از ۲۴ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به این افراد مجری پرداخت شده است.
وی گفت: ۵۴ طرح اشتغالزایی از محل پرداخت تسهیلات ارزان قیمت بانکها ، ۵۵ طرح راهبری شغلی درزمینه ارائه خدمات دامپروری و تولید نان سنتی و ۳۰ طرح نیز از طریق کاریابی و تعامل با کارفرمایان برای مددجویان اجرا شده است.
شیرمحمدی،ایجاد مشاغل بومی متناسب با ظرفیت منطقه را از اهداف کمیته امداد این شهرستان ذکر کرد و یادآور شد: شغل های ایجاد شده در این شهرستان عمدتاً در زمینه های صنعت، کشاورزی، صنایع دستی و خدماتی بوده که از محل منابع بانکی و صندوق قرض الحسنه امداد ولایت کمیته امداد پرداخت شده است.
رییس کمیته امداد سیروان با عنوان اینکه برگزاری دوره های آموزشی حرفه آموزی در راستای توانمندسازی خانواده ها از دیگر خدمات کمیته امداد شهرستان به مددجویان مستعد اشتغال است، بیان کرد: طی این مدت برای تعداد ۶۰ نفر از متقاضیان ایجاد اشتغال با رعایت پروتکل های بهداشتی دوره حرفه آموزی برگزار شده است.
شهرستان سیروان به مرکزیت لومار دارای یک شهر، ۲ بخش، چهار دهستان و ۵۸ روستا است و در فاصله ۶۵ کیلومتری شهر ایلام قرار دارد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -جلسه ملاقات مردمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، امروز دوشنبه چهارم آبانماه ۱۴۰۵، با هدف رسیدگی به مطالبات شهروندان و بررسی مسائل و مشکلات آنان برگزار شد.
ماناسپهر-روایتی از یک روز بهیادماندنی در دل طبیعت ایلام بعضی روزها در میان شلوغی زندگی و هیاهوی خبرها، فرصتی پیش میآید تا کمی از روزمرگی فاصله بگیریم، نفس عمیقی بکشیم و دوباره زیباییهای ساده زندگی را به خاطر بیاوریم دیروز، سلطانآباد چوار برای ما فقط مقصد یک کوهپیمایی نبود؛ بهانهای بود برای کنار هم بودن، خندیدن، قدم زدن در دل طبیعت و ساختن خاطرهای که عطر رفاقت داشت.
ماناسپهر -ایلام -نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه ایلام با تأکید بر اینکه کارکرد مسجد فراتر از برپایی نماز است، گفت: پیشنمازان و روحانیان فعال در مساجد باید محور ترویج فرهنگ دینی، همبستگی اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه باشند و پیوند خود را با زندگی روزمره مردم محکم کنند.
ماناسپهر -ایلام -شهروندان ایلامی در سالهای اخیر با چالش جدی چاقی در میان دانشآموزان و شیوع پرشتاب دیابت در بزرگسالان روبهرو شدهاند، وضعیتی که با ثبت رتبههای دوم و سوم کشوری در شاخص اضافه وزن، سلامت همگانی را روی لبه تیغ قرار داده است.