نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دکتر فاطمه کریمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: تاکنون در این شهرستان بیش از ۳ هزار و ۱۴۰ نفر موفق به تزریق واکسن کرونا شده اند و روند واکسینه کردن مردم در برابر ویروس منحوس کرونا ادامه دارد. وی افزود: اطلاعات واکسیناسیون کرونا در شهرستان هلیلان تا تاریخ […]
دکتر فاطمه کریمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: تاکنون در این شهرستان بیش از ۳ هزار و ۱۴۰ نفر موفق به تزریق واکسن کرونا شده اند و روند واکسینه کردن مردم در برابر ویروس منحوس کرونا ادامه دارد.
وی افزود: اطلاعات واکسیناسیون کرونا در شهرستان هلیلان تا تاریخ ۲۷ مرداد بوده که ۱۹ درصد واکسیناسیون نسبت به جمعیت صورت گرفته است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان هلیلان ادامه داد: تعداد دز تزریق شده نوبت اول سه هزار و ۱۴۰ و تعداد دز تزریق شده نوبت دوم ۷۳۴ بوده که به ترتیب ۵۱ درصد شامل مردان و ۴۹ درصد دیگر مخصوص بانوان بوده است.
کریمی در خصوص نوع واکسن های استفاده شده تاکنون توضیح داد: تعداد دز تزریق شده واکسن برکت یک هزار و ۱۶۸ ، واکسن آسترازنکا ۵۰۰ ، بهارات ۲۰ ، واکسن اسپوتنیک ۹۲ و سینوفارم ۲ هزار و ۹۴ مورد بوده است.
وی یادآور شد: موجودی واکسن برکت هم اکنون ۲۳۲، سینوفارم ۴۴۰ و آسترازنکا صفر بوده و مجموعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در خصوص ارسال و تهیه واکسن کرونا برای هلیلان نهایت همکاری را داشته و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
وی رده و گروه های سنی افراد واکسینه شده را سالمند ۴۵ سال به بالا ، ادارات ، معلولان، هیات اجرایی انتخابات و پرسنل مراکز بهداشتی و درمانی ذکر کرد.
کریمی با ذکر این نکته که نجات جان مردم، اولویت حوزه سلامت در مقابله با ویروس کرونا است از افزایش نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی، در سطح شهرستان هلیلان خبر داد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - اربعین، تنها یک پیادهرویِ ساده نیست؛ کنگرهای است عظیم از «مشقِ عشق» که هرکس با هر قایقی، در اقیانوس بیکرانش شناور میشود. اما در میان این خیلِ عظیمِ زائران، دلهایِ عاشقی در امداد امام(ره) استان ایلام میتپد که رنگ و بویشان با همه متفاوت است. برای این امدادگران، مهران فقط یک مرز جغرافیایی نیست؛ میدانِ رزمِ «عزت و کرامت» است. آنها نه تنها در کسوتِ خادم و موکبدار، که به عنوانِ سفیرانِ یک رسالتِ بزرگ در صحنه حضور دارند تا واسطه خیری شوند برای التیام دردهایِ یتیمان و سالخوردگان.
ماناسپهر -
ماناسپهر - مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی در بازدید میدانی از پایانه های مرزی مهران و برکت، بر لزوم روانسازی تردد زائران اربعین حسینی تأکید کرد.