نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دکتر محمد کریمیان روز سه شنبه در کارگروه رسانه ای کرونا استان ایلام اظهار داشت: با رایزنی های صورت گرفته با دکتر قاسم جان بابایی معاون وزیر بهداشت این دستگاه اکسیژنساز به بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) دره شهر اختصاص یافته است. وی افزود: این دستگاه اکسیژن ساز با ظرفیت تولید ۶۰۰ لیتر اکسیژن در دقیقه […]
دکتر محمد کریمیان روز سه شنبه در کارگروه رسانه ای کرونا استان ایلام اظهار داشت: با رایزنی های صورت گرفته با دکتر قاسم جان بابایی معاون وزیر بهداشت این دستگاه اکسیژنساز به بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) دره شهر اختصاص یافته است.
وی افزود: این دستگاه اکسیژن ساز با ظرفیت تولید ۶۰۰ لیتر اکسیژن در دقیقه با استفاده از ظرفیت خیرین سلامت برای بیمارستان ولیعصر(عج) تامین شده و در حال ورود به استان است و امروز به این بیمارستان تحویل داده می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: این دستگاه اکسیژنساز با توجه به شیوع کرونا در این شهرستان و جهت افزایش ظرفیت اکسیژن مصرفی در این بیمارستان تامین شده است.
به گزارش ایرنا، مجموع مبتلایان کرونا در استان ایلام ۴۹ هزار و ۴۱۹ نفر و مجموع فوتی ها ۸۸۳ نفر است.
شهرستان های ایلام، دهلران، آبدانان، دره شهر، مهران، ایوان، بدره و چرداول در وضعیت قرمز و هلیلان، سیروان و ملکشاهی نیز در وضعیت زرد قرار دارند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان ایلام از برگزاری شش نوبت میز خدمت این شرکت در طول شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این میزهای خدمت، در مجموع به ۴۳۳ درخواست و مراجعه مردمی رسیدگی شده است.
ماناسپهر -جعفر رفیعی مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان ساختمان در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۷ و ۸ آبانماه، همزمان با سراسر کشور خبر داد.
ماناسپهر -رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام، دریافت دو نشان عالی در حوزه دیپلماسی کشاورزی و امنیت غذایی از سوی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را بیانگر اهمیت تعاملات بینالمللی، همکاریهای علمی و بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی در مسیر توسعه پایدار کشاورزی دانست.
ماناسپهر -معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، با اشاره به ارائه تجربیات ایران در زمینه کشاورزی کمآب در نشست سازمان همکاری شانگهای در چین، گفت: دستاوردهای کشور در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و تغذیه مصنوعی آبخوانها، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه همکاریهای علمی و فناورانه با کشورهای منطقه فراهم کرده است.