نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
عبدالله بهادری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: تونل اربعین(قلاجه) در مسیر ارتباطی شهرستان ایوان از پنجم تیرماه به دلیل تکمیل روشنایی و اجرای تاسیسات مکانیکی و تهویه به مدت ۴۰ روز مسدود شده است. وی بیان کرد: در این مدت تنها نیمی از روشنایی و جت فن های داخل […]
عبدالله بهادری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: تونل اربعین(قلاجه) در مسیر ارتباطی شهرستان ایوان از پنجم تیرماه به دلیل تکمیل روشنایی و اجرای تاسیسات مکانیکی و تهویه به مدت ۴۰ روز مسدود شده است.
وی بیان کرد: در این مدت تنها نیمی از روشنایی و جت فن های داخل تونل فعال بود که با تامین و انتقال از پست برق شهرستان گیلانغرب این مشکل به زودی برطرف خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام، مسیر اسلام آباد غرب، حمیل و سرابله و جاده قبلی گردنه قلاجه به سمت شهرستان ایوان را به عنوان مسیر های جایگزین در این مدت نام برد و یادآور شد: بر اساس تعهد و توافق با پیمانکار مربوطه(جنرال مکانیک) تونل اربعین ۱۶ مردادماه بازگشایی و زیر بار مجدد ترافیک می رود.
بهادری از رانندگان درخواست کرد: با صبر و شکیبایی و با توجه به علایم هشداردهنده همکاران راهداری و پلیس با ایمنی در اینمحور تردد کنند.
به گزارش ایرنا، تردد در تونل قلاجه(اربعین) علاوه بر نزدیکی در راه ارتباطی استان های ایلام و کرمانشاه به هم به ویژه شهرستانهای ایوان از توابع استان ایلام و شهرستان گیلانغرب از توابع استان کرمانشاه، در سهولت تردد زائران اربعین حسینی در طول سال بویژه ایام اربعین حسینی که اوج تردد زائران است نقش مهم و بسیار حائز اهمیتی دارد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان ایلام از برگزاری شش نوبت میز خدمت این شرکت در طول شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این میزهای خدمت، در مجموع به ۴۳۳ درخواست و مراجعه مردمی رسیدگی شده است.
ماناسپهر -جعفر رفیعی مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان ساختمان در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۷ و ۸ آبانماه، همزمان با سراسر کشور خبر داد.
ماناسپهر -رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام، دریافت دو نشان عالی در حوزه دیپلماسی کشاورزی و امنیت غذایی از سوی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را بیانگر اهمیت تعاملات بینالمللی، همکاریهای علمی و بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی در مسیر توسعه پایدار کشاورزی دانست.
ماناسپهر -معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، با اشاره به ارائه تجربیات ایران در زمینه کشاورزی کمآب در نشست سازمان همکاری شانگهای در چین، گفت: دستاوردهای کشور در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و تغذیه مصنوعی آبخوانها، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه همکاریهای علمی و فناورانه با کشورهای منطقه فراهم کرده است.