نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد،قنبر موسی نژاد: بیان کرد از آنجاییکه جمعیت زیادی از جامعه تحت حمایت کمیته امداد را قشر سالمندان تشکیل می دهد موضوع سلامت این افراد و بستر سازی برای برخورداری این قشر از واکسن کرونا از جمله برنامه های این نهاد در حوزه حمایت و سلامت است. […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد،قنبر موسی نژاد: بیان کرد از آنجاییکه جمعیت زیادی از جامعه تحت حمایت کمیته امداد را قشر سالمندان تشکیل می دهد موضوع سلامت این افراد و بستر سازی برای برخورداری این قشر از واکسن کرونا از جمله برنامه های این نهاد در حوزه حمایت و سلامت است.
وی افزود: به همین خاطر یکی از وظایفی که در شرایط کنونی بر عهده مددکاران این نهاد قرار گرفته و به آنان ابلاغ گردید مراجعه به خانواده های مددجو و ارائه مشاوره و دعوت از خانواده هایی است که تاکنون واکسن کرونا دریافت نکرده اند برای دریافت واکسن است.
موسی نژاد تصریح کرد: نظر به اهمیت سلامت خانواده های مددجو و ایمن سازی آنها در مقابل کرونا،مددکاران کمیته امداد به آن دسته از مددجویانی که تاکنون واکسن کرونا دریافت نکرده اند مشاوره های لازم را ارائه داده و آنان را نسبت به ضرورت دریافت واکسن کرونا در سریع ترین زمان ممکن آگاه و تشویق خواهند کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان ایلام از برگزاری شش نوبت میز خدمت این شرکت در طول شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این میزهای خدمت، در مجموع به ۴۳۳ درخواست و مراجعه مردمی رسیدگی شده است.
ماناسپهر -جعفر رفیعی مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان ساختمان در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۷ و ۸ آبانماه، همزمان با سراسر کشور خبر داد.
ماناسپهر -رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام، دریافت دو نشان عالی در حوزه دیپلماسی کشاورزی و امنیت غذایی از سوی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را بیانگر اهمیت تعاملات بینالمللی، همکاریهای علمی و بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی در مسیر توسعه پایدار کشاورزی دانست.
ماناسپهر -معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، با اشاره به ارائه تجربیات ایران در زمینه کشاورزی کمآب در نشست سازمان همکاری شانگهای در چین، گفت: دستاوردهای کشور در اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و تغذیه مصنوعی آبخوانها، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه همکاریهای علمی و فناورانه با کشورهای منطقه فراهم کرده است.