نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
زهرا همتی روز پنجشنبه در بخش اول گفت و گو با خبرنگاران در کارگروه مجازی کرونا و رسانه ایلام اظهار داشت: سالمندان و معلولان و نیز نیروهای شاغل در این مراکز طبق دستورالعمل های ابلاغی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام دز اول واکسن و برخی دز دوم خود را تزریق کرده اند. وی با […]
زهرا همتی روز پنجشنبه در بخش اول گفت و گو با خبرنگاران در کارگروه مجازی کرونا و رسانه ایلام اظهار داشت: سالمندان و معلولان و نیز نیروهای شاغل در این مراکز طبق دستورالعمل های ابلاغی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام دز اول واکسن و برخی دز دوم خود را تزریق کرده اند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۳۳۵ نفر در این مراکز واکسن زده اند، افزود: در تلاش هستیم برای معلولانی که در منازل خود بستری هستند نیز دوز واکسن زده شود که این موضوع در حال پیگیری است.
مدیرکل بهزیستی ایلام در مورد مسکن مددجویان هم ادامه داد: ۱۶ هزار و ۳۱۴ خانوار تحت حمایت بهزیستی است که از این تعداد خانوار یک هزار و ۵۰۰ خانواده پشت نوبت دریافت مسکن هستند و در سال گذشته تعداد ۲۹۸ واحد مسکونی به مودجویان اهدا و امسال نیز ۱۳۸ واحد افتتاح شد.
همتی در خصوص اشتغال افراد تحت حمایت بهزیستی هم توضیح داد: سال گذشته رقم ۳۱۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به ۸۸۴ نفر مددجوی متقاضی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال برای اشتغال زایی آنها پرداخت شد.
وی به هوشمند سازی خدمات بهزیستی استان ایلام اشاره کرد و یادآور شد: هم اکنون در راستای تحقق دولت الکترونیک ۴۰ سامانه هوشمند در بهزیستی فعال است که خدمات به مددجویان به صورت الکترونیکی و هوشمند سازی ارائه می شود.
مدیرکل بهزیستی ایلام با بیان اینکه عمده فعالیت های بهزیستی بر مدار و مبنای خانواده ها است، تاکید کرد: ایجاد مراکز مثبت زندگی در محلات مختلف برای ارتقای سلامت اجتماعی و کاهش ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی از جمله اقدامات عملی بهزیستی در این راستا است که مسوولان مراکز مثبت زندگی آموزش های مختلف اجتماعی را به ساکنان مناطق مختلف ارائه می کنند.
همتی اضافه کرد: رفع مسائل و مشکلات در درون خانواده ها از اهداف و اولویت های بهزیستی است و در سال گذشته باتوجه به شیوع ویروس کرونا به علت حضور خانواده در منازل طی ساعات بیشتری از شبانه روز، تنش های درون خانوادگی بیشتر شد و به همین علت تماس مردم با سامانه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی بیش از ۱۰۰برابر افزایش یافت و همچنین ۱۳ هزار و ۲۲۸ مورد مشاوره حضوری یا تماس با صدای مشاور انجام گرفت./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -جلسه ملاقات مردمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، امروز دوشنبه چهارم آبانماه ۱۴۰۵، با هدف رسیدگی به مطالبات شهروندان و بررسی مسائل و مشکلات آنان برگزار شد.
ماناسپهر-روایتی از یک روز بهیادماندنی در دل طبیعت ایلام بعضی روزها در میان شلوغی زندگی و هیاهوی خبرها، فرصتی پیش میآید تا کمی از روزمرگی فاصله بگیریم، نفس عمیقی بکشیم و دوباره زیباییهای ساده زندگی را به خاطر بیاوریم دیروز، سلطانآباد چوار برای ما فقط مقصد یک کوهپیمایی نبود؛ بهانهای بود برای کنار هم بودن، خندیدن، قدم زدن در دل طبیعت و ساختن خاطرهای که عطر رفاقت داشت.
ماناسپهر -ایلام -نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه ایلام با تأکید بر اینکه کارکرد مسجد فراتر از برپایی نماز است، گفت: پیشنمازان و روحانیان فعال در مساجد باید محور ترویج فرهنگ دینی، همبستگی اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه باشند و پیوند خود را با زندگی روزمره مردم محکم کنند.
ماناسپهر -ایلام -شهروندان ایلامی در سالهای اخیر با چالش جدی چاقی در میان دانشآموزان و شیوع پرشتاب دیابت در بزرگسالان روبهرو شدهاند، وضعیتی که با ثبت رتبههای دوم و سوم کشوری در شاخص اضافه وزن، سلامت همگانی را روی لبه تیغ قرار داده است.