نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
و تصمیمگیری در این زمینه در اختیار فرماندهان عملیاتی است، تصریح کرد: در صورتی که درباره ترور العاروری سکوت کنیم، لبنان به عرصه تاخت و تاز تبدیل خواهد شد و قطعا به این ترور پاسخ داده خواهد شد. به گزارش ایرنا به نقل از المنار، سید حسن نصرالله در آیین هفتم درگذشت معاون اجراییاش حاج محمد یاغی مشهور به ابوسلیم گفت: […]
و تصمیمگیری در این زمینه در اختیار فرماندهان عملیاتی است، تصریح کرد: در صورتی که درباره ترور العاروری سکوت کنیم، لبنان به عرصه تاخت و تاز تبدیل خواهد شد و قطعا به این ترور پاسخ داده خواهد شد.
به گزارش ایرنا به نقل از المنار، سید حسن نصرالله در آیین هفتم درگذشت معاون اجراییاش حاج محمد یاغی مشهور به ابوسلیم گفت: مقاومت اسلامی لبنان در مدت سه ماه بیش از ۶۷۰ عملیات انجام داده و ۴۸ موقعیت مرزی را بیش از یک بار هدف قرار داده است.
وی با بیان اینکه از روز هشتم اکتبر (۱۶ مهر) و تنها یک روز پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی در غزه، وارد رویارویی با دشمن صهیونیستی شدهایم، تاکید کرد: حزبالله لبنان از این تاریخ و در امتداد بیش از یکصد کیلومتر بارها مواضع اشغالگران را هدف قرار داده است.
سید حسن نصر الله افزود: مقاومت اسلامی تجهیزات فنی و اطلاعاتی دشمن را در طول مرز هدف قرار داده است و به طور کامل منهدم کرده ایم.
دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی پس از عملیات مقاومت، از بیم پیشروی آنها به طرف موقعیت هایشان و کنترل آنها، به طرف شهرک های صهیونیست نشین عقب نشینی کردند.
اسرائیل بر پنهان کردن شمار تلفات و خسارات تاکید دارد
سید حسن نصرالله با تأکید بر انهدام شمار زیادی از تانک ها و ماشین آلات نظامی اشغالگران در طول مرز لبنان با فلسطین اشغالی، گفت: عملیات برای دشمن بسیار فرسایشی بوده است و دشمن به شدت، بر پنهان نگه داشتن تلفات و خسارات وارده تأکید دارد.
دبیرکل حزب الله لبنان افزود: دشمن به شمار کشته ها و زخمی هایش اعتراف نمی کند و این بخشی از سیاست هایش در زمینه پنهان نگه داشتن کلی خسارات وارده است.
سید حسن نصرالله تصریح کرد: کارشناسان رژیم اشغالگر اذعان داشته اند که شمار کشته های ارتش این رژیم، بیش از سه برابر آمار اعلام شده توسط مقامات تل آویو است و در هشت بیمارستان در شمال سرزمین های اشغالی، آمارها نشان دهنده وجود بیش از ۲ هزار زخمی است.
دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه آنچه در جبهه شمال سرزمین های اشغالی، در جریان است، تحقیر واقعی ارتش دشمن است، افزود: تنها راه برای آرام شدن جبهه لبنان، متوقف شدن جنگ علیه نوار غزه است.
سید حسن نصر الله با اشاره به اینکه رژیم اشغالگر به دلایل مختلفی از جمله جنگ روانی و جلوگیری از تحت فشار قرار گرفتن در مقابل شهرک نشینان، اخبار این جبهه را منتشر نمی کند گفت: مشغول بودن به جبهه لبنان، تل آویو را وادار به فراخواندن ۱۲۰ هزار نیرو و نیمی از نیروی هوایی و دریایی این رژیم کرده است.
عراق برای بیرون راندن آمریکاییها در یک فرصت تاریخی قرار دارد
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به اینکه عراقی ها برای نبرد با داعش نیازی به نیروهای آمریکایی ندارند، تصریح کرد: عراق، برای رهایی از نیروهای اشغالگر آمریکایی و بیرون راندن آنها از این کشور در یک فرصت تاریخی قرار دارد.
سید حسن نصرالله افزود: در صورت خروج نیروهای آمریکایی از عراق، آنها قادر به ماندن در شرق فرات (در سوریه) نیز نخواهند بود.
دبیرکل حزب الله لبنان گفت: مردم عراق با تمام توان، دومین نبرد آزادسازی کشورشان را برای بیرون راندن نیروهای آمریکایی آغاز خواهند کرد.
سید حسن نصرالله تصریح کرد: نیروهای آمریکا، حامیان تشکیلات تروریستی «داعش» در سوریه هستند و به آنها کمک و عناصر آن را از زندان آزاد می کنند.
اقدامات یمن در دریای سرخ باعث رسوایی آمریکا شده است
دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: کسانی که امروز به محور مقاومت بی احترامی می کنند از زمان ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه، هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده اند.
سید حسن نصرالله با اشاره به اینکه نظام های مرتجع و ساکت در مقابل تجاوز اخیر، از اقدامات یمنی ها در دریای سرخ شگفت زده شده اند تأکید کرد: مواضع دولت صنعا باعث شده است تا بسیاری از گروه های یمنی در مواضعشان درباره انصار الله تجدید نظر کنند.
دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: یمن به بخشی از معادلات بین المللی تبدیل شده است و با اقداماتش در دریای سرخ باعث رسوایی آمریکایی ها شده است.
وی ادامه داد: از این رو، واشنگتن باید بداند که فقط با انصارالله طرف نیست، بلکه میلیون ها یمنی که همه متجاوزان را شکست داده اند در مقابل آنها ایستاده اند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -جلسه ملاقات مردمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، امروز دوشنبه چهارم آبانماه ۱۴۰۵، با هدف رسیدگی به مطالبات شهروندان و بررسی مسائل و مشکلات آنان برگزار شد.
ماناسپهر-روایتی از یک روز بهیادماندنی در دل طبیعت ایلام بعضی روزها در میان شلوغی زندگی و هیاهوی خبرها، فرصتی پیش میآید تا کمی از روزمرگی فاصله بگیریم، نفس عمیقی بکشیم و دوباره زیباییهای ساده زندگی را به خاطر بیاوریم دیروز، سلطانآباد چوار برای ما فقط مقصد یک کوهپیمایی نبود؛ بهانهای بود برای کنار هم بودن، خندیدن، قدم زدن در دل طبیعت و ساختن خاطرهای که عطر رفاقت داشت.
ماناسپهر -ایلام -نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه ایلام با تأکید بر اینکه کارکرد مسجد فراتر از برپایی نماز است، گفت: پیشنمازان و روحانیان فعال در مساجد باید محور ترویج فرهنگ دینی، همبستگی اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه باشند و پیوند خود را با زندگی روزمره مردم محکم کنند.
ماناسپهر -ایلام -شهروندان ایلامی در سالهای اخیر با چالش جدی چاقی در میان دانشآموزان و شیوع پرشتاب دیابت در بزرگسالان روبهرو شدهاند، وضعیتی که با ثبت رتبههای دوم و سوم کشوری در شاخص اضافه وزن، سلامت همگانی را روی لبه تیغ قرار داده است.