نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فرشاد یاسمی روز چهارشنبه در گفت و گویی اظهار داشت: در این نوروزگاه ها مسافران و رانندگان ضمن استراحت موقت می توانند از تولیدات عشایر استان که در این سیاه چادرها عرضه می شود، خریداری کنند. وی یادآور شد: با ایجاد این نوروزگاه ها محصولات مختلف تولیدی عشایر استان به مسافران معرفی و به نوعی […]
فرشاد یاسمی روز چهارشنبه در گفت و گویی اظهار داشت: در این نوروزگاه ها مسافران و رانندگان ضمن استراحت موقت می توانند از تولیدات عشایر استان که در این سیاه چادرها عرضه می شود، خریداری کنند.
وی یادآور شد: با ایجاد این نوروزگاه ها محصولات مختلف تولیدی عشایر استان به مسافران معرفی و به نوعی درآمدی برای عشایر استان ایجاد می شود و مسافران می توانند خستگی خود را رفع کرده و به مسیر ادامه دهند.
مدیرکل امور عشایری ایلام همچنین در خصوص حذف دلال و عرضه گوشت گرم گوسفندی تولید عشایر تاکید کرد: بخش عمده ای از قیمت فروش گوشت در بازار به جیب دلال ها می رود ، این اداره کل از طریق برون سپاری دام عشایر را خریداری کرده و بعد از ذبح در نقاط از پیش تعیین شده به قیمت هر کیلو ۲۵۰ هزار تومان عرضه خواهد گردید.
یاسمی اضافه کرد: واسطه و دلال به این شکل از چرخه عرضه گوشت حذف شده و عشایر سود خود را می برند و گوشت قرمز گرم و تازه با قیمت ارزان تر نسبت به بازار به دست مصرف کننده می رسد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به آمادگی کامل این شرکت برای ورود به فصل سرد سال، از پایداری شبکه گاز در شرایط بحرانی و اجرای طرح پلهبندی قبوض به منظور اجرای عدالت خبر داد.
ماناسپهر - آنچه این روزها در ایران میگذرد، فقط یک درگیری نظامی، امنیتی یا اقتصادی نیست. ما در میانه یک کمپین تمامعیار عملیات روانی، جنگ اطلاعاتی و جنگ شناختی هستیم؛ جنگی علیه ایران، محور مقاومت و افکار عمومی جامعه ایران.
ماناسپهر
ماناسپهر -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آغاز نظرسنجی تلفنی با هدف سنجش رضایت مشترکان از عملکرد سامانه ۱۲۲ و اکیپهای حوادث و اتفاقات این شرکت خبر داد.