نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
جعفر آقاملائی عضوهیات مدیره بانک مسکن درگفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا با اشاره به اقدامات بانک مسکن در حوزه کمکرسانی به مردم زلزلهزده شهرستان خوی گفت: بانک مسکن در عمل به مسوولیت اجتماعی خود در مرحله اول کمک رسانی به زلزله زدگان شهرستان خوی مبلغ ۱۰ میلیارد ریال از محل بودجه […]
جعفر آقاملائی عضوهیات مدیره بانک مسکن درگفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا با اشاره به اقدامات بانک مسکن در حوزه کمکرسانی به مردم زلزلهزده شهرستان خوی گفت: بانک مسکن در عمل به مسوولیت اجتماعی خود در مرحله اول کمک رسانی به زلزله زدگان شهرستان خوی مبلغ ۱۰ میلیارد ریال از محل بودجه مربوط به سال ۱۴۰۰ اختصاص داد و این کمک رسانی از سوی سازمان هلال احمر به هم میهنان عزیز در شهرستان خوی اعطا شد.
وی افزود: در مرحله بعد بانک مسکن از محل کمکهای مردمی و کارکنان این بانک که طی اعلام یک شماره حساب انجام شد و در این مدت کوتاه با استقبال بود اقدام به کمکرسانی به زلزله زدگان خوی به مبلغ ۸ میلیارد ریال کرد.
عضو هیات مدیره بانک مسکن ارسال ۵۰۰ بسته کمک رسانی خشک شامل مواد غذایی و شوینده، ۴۰۰ عدد هیتر برقی، ۱۵۰۰ تخته پتو و ۳۰ تخته چادر به مناطق زلزلهزده این شهرستان را از جمله دیگر اقدامات بانک مسکن در راستای یاری رساندن به هموطنان زلزله زده کشورمان عنوان کرد.
آقاملائی اضافه کرد: همکاران ما در این شهرستان نیز برای کمک رسانی به مناطق زلزله زده آماده همکاری هستند و اگرچه رفع اغلب مشکلات مستلزم بررسی و همکاری همه نهادهای مربوطه است اما تا جایی که در اختیار و توان مدیریت ما در این شهرستان است در خدمت رسانی به هموطنان عزیز در این شهرستان آماده هستیم.
وی با بیان اینکه بانک مسکن به عنوان یک بانک توسعهای و تخصصی آمادگی لازم برای کمک به بازسازی مناطق زلزله زده شهرستان خوی را دارد گفت: بانک مسکن در سال جاری در حوزه حوادث غیر مترقبه برای ساخت و بازسازی بیش از ۴ هزار واحد مسکونی تسهیلات پرداخت کرده است و این آمادگی را دارد که برای بازسازی مناطق زلزلهزده خوی نیز به هموطنان گرامی یاریرسانی کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به آمادگی کامل این شرکت برای ورود به فصل سرد سال، از پایداری شبکه گاز در شرایط بحرانی و اجرای طرح پلهبندی قبوض به منظور اجرای عدالت خبر داد.
ماناسپهر - آنچه این روزها در ایران میگذرد، فقط یک درگیری نظامی، امنیتی یا اقتصادی نیست. ما در میانه یک کمپین تمامعیار عملیات روانی، جنگ اطلاعاتی و جنگ شناختی هستیم؛ جنگی علیه ایران، محور مقاومت و افکار عمومی جامعه ایران.
ماناسپهر
ماناسپهر -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آغاز نظرسنجی تلفنی با هدف سنجش رضایت مشترکان از عملکرد سامانه ۱۲۲ و اکیپهای حوادث و اتفاقات این شرکت خبر داد.