نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
حسن بهرام نیا روز شنبه در هفتمین جلسه شورای فنی استان، اظهار داشت: دستگاه های اجرایی خدمات رسان مکلفند در راستای تامین نیازهای واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن اقدامات لازم را انجام دهند. وی با تاکید بر اینکه در ساخت واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن حتما از یک نوع مصالح ساخته شود، […]
حسن بهرام نیا روز شنبه در هفتمین جلسه شورای فنی استان، اظهار داشت: دستگاه های اجرایی خدمات رسان مکلفند در راستای تامین نیازهای واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن اقدامات لازم را انجام دهند.
وی با تاکید بر اینکه در ساخت واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن حتما از یک نوع مصالح ساخته شود، یادآور شد: معماری در اجرای طرح نهضت ملی مسکن در سطح استان باید بر مبنای معماری اسلامی و ایرانی باشد.
استاندار ایلام با اشاره به اینکه باید به گونه ای اقدام شود که ساخت مسکن برای مصرف کننده ارزان قیمت و از طرف دیگر مطابق با استانداردهای لازم باشد، تاکید کرد: یکی از اسناد پیوست کارگاهی در راستای احداث واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن باید آزمایشات خاک، ایمنی و زلزله بر اساس قوانین و مقررات سازمان نظام مهندسی باشد.
بهرام نیا با اشاره به اینکه در ساخت واحدهای طرح نهضت ملی مسکن باید از مهندسین مشاور استفاده و نظارت های لازم نیز از طریق ناظران نظام مهندسی استان انجام شود، افزود: خط قرمز ما در استان مردم، امنیت مردم و منافع مردم است و این را با هیچ چیزی معاوضه نمی کنیم.
وی اضافه کرد: طراحی و ساخت طرح نهضت ملی مسکن به گونه ای باشد که مسکن به بهترین نحو ممکن و بر اساس استانداردهای لازم تحویل داده و مردم با خیال آسوده زیر سقف مسکن ملی بروند.
استاندار ایلام با تاکید بر اینکه در ساخت نهضت ملی مسکن نباید کیفیت فدای سرعت در کار شود، گفت: نظارت بر ساخت واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن بسیار مهم و مورد تاکید ستاد بحران کشور است و به هیچ وجه نباید از قصورات احتمالی گذشت.
گفتنی است در این نشست با دستور استاندار مقرر شد مهندس ناظر برخی از ساختمان های در حال ساخت طرح نهضت ملی مسکن که استانداردهای لازم را رعایت نکرده اند به کمیته فنی و نظام مهندسی معرفی و نسبت به برخورد با آن اقدام شود./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - ایلام — هوا در آستانه تابستان، عطر دلانگیز بهار را با گرمای نخستین روزهای فصل در هم آمیخته است، ساعت ۱۰ صبح است و من میهمان بانو طاهره یوسفی، همسر شهید محمدرضا کشاورز، پاسدار وطن هستم
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از خلق معجزهای مهندسی در دل جنگ رمضان خبر داد و گفت:ایستگاه گاز لیزن صالحآباد که هدف اصابت مستقیم موشک قرار گرفته بود، نه تنها در کمتر از ۱۲ ساعت بازسازی شد، بلکه ظرفیت آن با تصمیمی منطقی به دو برابر افزایش یافت.
ماناسپهر - جلسه مشترک سازمان امور عشایر ایران با کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان ایلام و مدیرکل امور عشایر استان ایلام، با محوریت شناسایی، بررسی و برنامهریزی ظرفیتهای گردشگری عشایری استان ایلام برگزار شد.
ماناسپهر - در راستای جریان سازی پویش ملی «ایران همدل» و به مناسبت عید سعید غدیر ، اقدامات گسترده کارکنان امداد شهرستان مهران در پیگیری امور مددجویان و ارتباط با خیرین داخل و خارج از استان، نتایج درخشانی به همراه داشته است.