نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
محسن منصوری روز پنجشنبه در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان ایلام با بیان اینکه وظیفه دولت پشتیبانی از طرح هاست، اظهار داشت: دور اول سفر ریاست جمهوری چهار هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان مصوبه شامل عمرانی، تسهیلاتی و اعتباری دیده شد. وی با بیان اینکه سه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای […]
محسن منصوری روز پنجشنبه در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان ایلام با بیان اینکه وظیفه دولت پشتیبانی از طرح هاست، اظهار داشت: دور اول سفر ریاست جمهوری چهار هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان مصوبه شامل عمرانی، تسهیلاتی و اعتباری دیده شد.
وی با بیان اینکه سه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای مصوبه های دور اول سفر ریاست جمهوری توسط سازمان برنامه و بودجه محقق شده است، افزود: چهار هزار و ۸۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای بخش عمرانی و تسهیلات مصوب شد که یک هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان آن تسهیلات و یک هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان نیز تعهد نهادها است.
منصوری ادامه داد: عملیاتی کردن پروژه های سفر ریاست جمهوری باید پیگیری شود و در ارائه آمار، داده ها و گزارش وضعیت پروژه ها بر اساس راستی ازمایی و حقیقی باشد.
استاندار ایلام هم گفت: یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت های اربعین هزینه شد و مسیر چهار بانده ایلام – مهران به زبر بار ترافیک رفت.
حسن بهرام نیا افزود: عملیات پیگیری و تکمیل طرح های اربعین تعطیل نیست و فرایند تکمیل پروژه های زیرساختی اربعین با شتاب بیشتری در دست اقدام است.
وی ادامه داد: ۳۵۵ میلیارد تومان از محل سفر ریاست جمهوری به استان ایلام برای حوزه راه اخذ شده و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیز مربوط به نهادهایی چون بنیاد مستضعفان است.
حضور در مزار شهدای گمنام، بازدید از طرح های نیمه تمام و دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام از برنامه های معاون اجرایی رییس جمهور به استان ایلام است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - جلسه مشترک سازمان امور عشایر ایران با کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان ایلام و مدیرکل امور عشایر استان ایلام، با محوریت شناسایی، بررسی و برنامهریزی ظرفیتهای گردشگری عشایری استان ایلام برگزار شد.
ماناسپهر - در راستای جریان سازی پویش ملی «ایران همدل» و به مناسبت عید سعید غدیر ، اقدامات گسترده کارکنان امداد شهرستان مهران در پیگیری امور مددجویان و ارتباط با خیرین داخل و خارج از استان، نتایج درخشانی به همراه داشته است.
ماناسپهر
ماناسپهر - در پی تأکید ویژه مهندس جعفرپور، مدیرعامل و عضو هیاتمدیره شرکت مخابرات ایران، و همچنین مهندس چنگایی، مجری طرح زیباسازی و مولدسازی مراکز تلفن شهری، پروژه بهسازی و آراستگی فضای اداری و مراکز مخابراتی ایلام به مرحله اجرا درآمد.