نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری ایلام متن پیام دکتر حسن بهرامنیا به این شرح است؛ بسم الله الرحمن الرحیم نِعْمَتَانِ مجهولتان اَلْأَمْنُ وَ اَلْعَافِیَهُ ارزش دو نعمت از نظر مردم پوشیده است: امنیت و تندرستی پیامبر اکرم (ص) امروز نیروی انتظامی نماد نظم و امنیت در کشور است و باید در این […]
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری ایلام متن پیام دکتر حسن بهرامنیا به این شرح است؛
بسم الله الرحمن الرحیم نِعْمَتَانِ مجهولتان اَلْأَمْنُ وَ اَلْعَافِیَهُ ارزش دو نعمت از نظر مردم پوشیده است: امنیت و تندرستی پیامبر اکرم (ص)
امروز نیروی انتظامی نماد نظم و امنیت در کشور است و باید در این مسیر خطیر همه یار و مددکار این نیروهای خدوم و جان برکف باشیم.
امروز اقتدار و آرامش کشور، مدیون فداکاریها و فعالیتهای شبانهروزی نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی است که در سایه تلاش و مجاهدت آنان، فضایی امن و مناسب برای رشد و توسعه مهیا شده است.
در این میان نیروی انتظامی به عنوان مظهر اقتدار جمهوری اسلامی ایران با بهرهمندی از ظرفیت بالای خود نقش بارزی در برقراری نظم، آرامش و امنیت در شهرها، روستاها و مرزهای کشور داشته است و علاوه بر این با مشارکت سازنده خود در امور مختلف استان چون انتخاباتهای مختلف، حماسه بزرگ اربعین در سالهای گذشته و امسال، کمک در حوادث و بلایای طبیعی چون سیل و زلزله و کرونا، همواره یار و همراه همیشگی مردم و دیگر مسئولان بوده است.
اینجانب ضمن تسلیت شهادت حضرت امام حسنعسکری علیهالسلام، هفته انتظامی را به حافظان نظم و امنیت کشور و استان تبریک گفته و مراتب تشکر و قدردانی خود را از خدمات خالصانه، حضور هوشمندانه و جانفشانیهای فرماندهان و کارکنان و مجموعه خدوم و زحمتکش فراجا ابراز مینمایم و برای همه این عزیزان در سایه رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا (مدظلهالعالی) در پاسداری از خون شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی، پیشبرد اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و برقراری نظم و امنیت در جامعه، موفقیت و سربلندی بیش از پیش مسئلت مینمایم./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - سربازان گمنام امام زمان(عج) درپی ارسال گزارشهای مردمی و در ادامه اقدامات خود علیه مزدوران مجری توطئه دشمن جهت برهم زدن امنیت مردم و تخریب اموال عمومی و شخصی، ۱۱ نفر از مزدوران دشمن آمریکایی-صهیونیستی در شهرستان ملکشاهی را که در قالب ۳ تیم جداگانه سازماندهی شده بودند، شناسایی و بازداشت کردند.
ماناسپهر -مدیرکل استاندارد استان ایلام از برگزاری دورههای آموزشی تخصصی برای مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی استان به میزان ۳ هزار و ۲۵۳ نفرساعت آموزش در یکسال اخیر خبر داد و بر نقش کلیدی این آموزشها در بهروزرسانی دانش فنی، ارتقای کیفیت محصولات و انطباق تولیدات با استانداردهای ملی تأکید کرد.
ماناسپهر - بازدید مدیرکل راهداری ایلام از عملیات تعریض و ایمنسازی قوسهای حادثهخیز محورهای مواصلاتی سیروان
ماناسپهر -حیدر دشتیپور مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان ایلام، به همراه بخشدار کارزان از تقاطع چشمه خزانه در محور ایلام ـ سرابله بازدید کرد.