نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
محمد نادعلی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: حدود ۷۰ درصد نظافت و تمیزکاری داخل شهر مهران، پل زائر و پارکینگ های اربعین و برکت انجام گرفته و این روند تا نظافت کامل این اماکن ادامه دارد. وی افزود: زباله و پسماندها جمع آوری و حمل شده اما هنوز […]
محمد نادعلی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: حدود ۷۰ درصد نظافت و تمیزکاری داخل شهر مهران، پل زائر و پارکینگ های اربعین و برکت انجام گرفته و این روند تا نظافت کامل این اماکن ادامه دارد.
وی افزود: زباله و پسماندها جمع آوری و حمل شده اما هنوز نظافت این نقاط به طور کامل صورت نگرفته است، ولی در داخل شهر مهران بلوارها، معابر، خیابان های اصلی و درب مدارس تمیزکاری و شست و شو شده اند.
شهردار مهران ادامه داد: اما نظافت کوچه ها، خبابان های فرعی و کم تردد و همچین پاکسازی و شست و شوی جداول و کانال های هدایت آب در حال انجام است.
نادعلی پور یادآور شد: باتوجه به حجم بالای زباله و پسماند و اینکه شهرداری های معین نیز بعد از اربعین به استان های خود برگشتند، شهرداری مهران توان پاکسازی همه نقاط را از نظر تجهیزات و نیرو نداشت.
وی اضافه کرد: در این راستا جلساتی در فرمانداری مهران تشکیل و مقرر شد ادارات و دستگاه های دیگر نیز برای نظافت مهران با شهرداری همکاری کنند.
وی گفت: محوطه پایانه مرزی توسط خود مسوولان پایانه و از پاسگاه بهرام آباد تا میدان اربعین نیز برخی دستگاه های شهرستان مشارکت در پاکسازی دارند اما عمده نظافت بر عهده شهرداری مهران است.
به گزارش ایرنا، در اربعین امسال افزون بر سه میلیون و ۵۰ هزار نفر زائر معادل بیش از ۶۰ درصد کل زائران از مرز مهران تردد کردند.
نزدیکی مسافت و امنیت طول مسیر در داخل خاک عراق عمده ترین دلیل انتخاب مرز مهران به عنوان اولین و اصلی ترین مرز زمینی کشور به عتبات عالیات از سوی زائران است.
جمعیت شهرستان مهران ۱۷ تا ۲۰ هزار نفر است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - ایلام — هوا در آستانه تابستان، عطر دلانگیز بهار را با گرمای نخستین روزهای فصل در هم آمیخته است، ساعت ۱۰ صبح است و من میهمان بانو طاهره یوسفی، همسر شهید محمدرضا کشاورز، پاسدار وطن هستم
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از خلق معجزهای مهندسی در دل جنگ رمضان خبر داد و گفت:ایستگاه گاز لیزن صالحآباد که هدف اصابت مستقیم موشک قرار گرفته بود، نه تنها در کمتر از ۱۲ ساعت بازسازی شد، بلکه ظرفیت آن با تصمیمی منطقی به دو برابر افزایش یافت.
ماناسپهر - جلسه مشترک سازمان امور عشایر ایران با کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان ایلام و مدیرکل امور عشایر استان ایلام، با محوریت شناسایی، بررسی و برنامهریزی ظرفیتهای گردشگری عشایری استان ایلام برگزار شد.
ماناسپهر - در راستای جریان سازی پویش ملی «ایران همدل» و به مناسبت عید سعید غدیر ، اقدامات گسترده کارکنان امداد شهرستان مهران در پیگیری امور مددجویان و ارتباط با خیرین داخل و خارج از استان، نتایج درخشانی به همراه داشته است.