مردم با همه مشکلات اقتصادی پای انقلاب هستند

حجت الاسلام محمدجواد قنبربیگی روز دوشنبه در جمع مردم دره شهر در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: قدم برداشتن ملت بزرگ ایران برای حفظ نظام اسلامی ارزشمند و باعث یاس و ناامیدی دشمنان شده و خشم آنان را نیز بر می انگیزد. وی گفت: از ۱۴۰۰ سال پیش تاکنون انقلاب اسلامی پدیده ای بی سابقه […]

حجت الاسلام محمدجواد قنبربیگی روز دوشنبه در جمع مردم دره شهر در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: قدم برداشتن ملت بزرگ ایران برای حفظ نظام اسلامی ارزشمند و باعث یاس و ناامیدی دشمنان شده و خشم آنان را نیز بر می انگیزد.
وی گفت: از ۱۴۰۰ سال پیش تاکنون انقلاب اسلامی پدیده ای بی سابقه و ارزشمند است، حضور مردم در مراسم چهل سالگی انقلاب در تمام دنیا بی سابقه است.
امام جمعه دره شهر تصریح کرد: البته برخی انگشت شمار نیز با سوء استفاده از مشکلات اقتصادی و بیکاری به دنبال کمرنگ کردن حضور مردم بودند، اما تیرشان مانند همیشه به سنگ خورد.
حجت الاسلام قنبربیگی افزود: مردم با وجود این مشکلات مانند چهل سال گذشته همیشه پای انقلاب هستند، مسئولان باید به پشتوانه ملت بزرگ ایران و نیز اتکا به دستاوردهای نظام با شجاعت بیشتری در مقابل آمریکا بایستند.
وی عنوان کرد: ملت سرافراز ایران امروز بعد از ۴۰ سال با صلابت تر از همیشه پای انقلاب ایستاده اند و در پشت این ملت بسیج ۲۰ میلیونی، سپاه مقتدر و ارتش سرافراز حضور همه جانبه دارند.
حجت الاسلام قنبربیگی یادآور شد: با وجود پیشرفت های علمی ، نقش تعیین کننده، عمق استراژیک و این جایگاه در منطقه مسئولان باید بهتر از این عمل کرده و تدابیر بهتری برای حل مشکلات بیاندیشند./ایرنا