نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
روح الله غلامی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با شروع فعالیت دوباره گمرک مهران حدود ۷ هزار تن کالا درقالب ۳۰۰ کامیون وارد مرز مهران شده است. وی افزود: با توجه به تعطیلی روز یکشنبه نیروهای گمرک درحال منطقه بندی محل تخلیه و ترخیص کالاها هستند تا از فردا […]
روح الله غلامی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با شروع فعالیت دوباره گمرک مهران حدود ۷ هزار تن کالا درقالب ۳۰۰ کامیون وارد مرز مهران شده است.
وی افزود: با توجه به تعطیلی روز یکشنبه نیروهای گمرک درحال منطقه بندی محل تخلیه و ترخیص کالاها هستند تا از فردا (دوشنبه) خروج کامیون ها از مرز مهران به سمت عراق انجام شود.
مدیرکل گمرکات ایلام یادآور شد: بعد از ۲۰ روز توقف برنامه های تجاری این گمرک، از دوم مهرماه فعالیت گمرک مهران از سر گرفته شده و این گذرگاه تجاری آماده پذیرش تجار و بازرگانان و کالاهای آنها است.
غلامی ادامه داد: نیمه نخست سال جاری یک میلیون و ۵۸۳ هزارتن کالا به ارزش ریالی ۷۳۴ میلیون دلار از مرز مهران صادر شد که این میزان کالا از لحاظ وزنی ۷۳ درصد و از نظر ارزی ۵۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.
به گزارش ایرنا، در اربعین امسال افزون بر ۷۰ درصد معادل سه میلیون زائر ایرانی و اتباع خارجی از مرز مهران تردد کردند.
کوتاهی مسافت و امنیت طول مسیر در داخل خاک عراق مهران را به اصلی و مهمترین گذرگاه زمینی کشور برای ورود به خاک عراق تبدیل کرده است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - در اقدامی که نشانهای آشکار از تحول راهبردی بانک صادرات ایران در حوزه تامین مالی پروژههای توسعهمحور و مسوولیت اجتماعی است، سرپرست این بانک از مجتمع ایمنی و سنجش آلایندگی خودرو شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد بازدید کرد و بر گسترش همکاریهای استراتژیک تاکید ورزید.
ماناسپهر - ایلام — هوا در آستانه تابستان، عطر دلانگیز بهار را با گرمای نخستین روزهای فصل در هم آمیخته است، ساعت ۱۰ صبح است و من میهمان بانو طاهره یوسفی، همسر شهید محمدرضا کشاورز، پاسدار وطن هستم
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از خلق معجزهای مهندسی در دل جنگ رمضان خبر داد و گفت:ایستگاه گاز لیزن صالحآباد که هدف اصابت مستقیم موشک قرار گرفته بود، نه تنها در کمتر از ۱۲ ساعت بازسازی شد، بلکه ظرفیت آن با تصمیمی منطقی به دو برابر افزایش یافت.
ماناسپهر - جلسه مشترک سازمان امور عشایر ایران با کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان ایلام و مدیرکل امور عشایر استان ایلام، با محوریت شناسایی، بررسی و برنامهریزی ظرفیتهای گردشگری عشایری استان ایلام برگزار شد.