نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
حسن بهرام نیا روز سه شنبه در مراسم گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر، با تجلیل از ۲۱ هزار شهید کارمند کشور و ۱۶۴ شهید کارمند استان ظهار داشت: شهدای کارمند برای اعتلای خدمت و خدمتگزاری لباس خدمت را بر تن کردند و به شهادت رسیدند. وی ادامه داد: پس از شهادت شهیدان رجایی و […]
حسن بهرام نیا روز سه شنبه در مراسم گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر، با تجلیل از ۲۱ هزار شهید کارمند کشور و ۱۶۴ شهید کارمند استان ظهار داشت: شهدای کارمند برای اعتلای خدمت و خدمتگزاری لباس خدمت را بر تن کردند و به شهادت رسیدند.
وی ادامه داد: پس از شهادت شهیدان رجایی و باهنر، همه دولت ها خاطره آنان را گرامی می دارند و نام و یاد این عزیزان همواره نصب العین هم دولت ها به ویژه دولت کار و کرامت است.
وی یادآور شد: این دولت علیرغم همه مشکلات انباشته شده در زمینه اجرایی و سایر بخش ها دارای پیشرفت های زیادی بوده است.
استاندار ایلام با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص دولت شهید رجایی و باهنر، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند شهیدان رجایی و باهنر مظهر علم و عمل بودند و سخن مقام معظم رهبری حجت را بر همه تمام کرد.
بهرام نیا با اشاره به دوران پس از انقلاب و تلاش منافقان برای اغتشاش در کشور، گفت: پس از دولت شهید رجایی و باهنر دشمنان کوردل و منافقین این سیاست را برنتابیدند و این عزیزان را به شهادت رساندند.
استاندار ایلام گفت: از محل فروش نفت ۱۴.۵ درصد به وزارت نفت، ۴۰ درصد به صندوق توسعه ملی و ۴۵ درصد وارد خزانه می شود که دولت قبل به مجلس درخواست کم کردن سهم صندوق توسعه ملی از محل فروش نفت را داد اما در این دولت شاهد آن نیستیم.
بهرام نیا اضافه کرد: دولت سیزدهم معیشت مردم را به برجام گره نزده و حکمت، عزت و مصلحت سه مولفه اصلی پیشبرد مذاکرات در برجام است.
وی اظهار داشت: با توکل به خدا و اهتمام هم جانبه همه مسولان هارمونی خدمت بوجود آمده و امروز کارهای عمرانی ، اقتصادی ، اجتماعی، فرهنگی بخوبی به سرانجام میرسد.
استاندار ایلام با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش کرونا در دولت سیزدهم گفت: روزانه در دولت قبل ۷۰۰ نفر بر اثر کرونا جان می باختند اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم با تولید واکسن داخلی و با واردات برخی واکسن ها، کرونا را مدیریت کردیم و در دنیا مقام شایسته ای را در جهان کسب کردیم.
استاندار ایلام با اشاره توفیقات استان در مقایسه با دولت قبل در جلوگیری از قطعی برق، گفت: سال گذشته در مناطق گرمسیری و سردسیری قطعی برق داشتیم که با کار جهادی و مدیریت بهنگام این قطعی برق را در دولت سیزدهم نداریم.
بهرام نیا با اشاره به اقدام دولت برای اصلاح اقتصادی، گفت: اصلاح اقتصادی یک اقدام انتحاری بود که در این دولت با شجاعت دولت و همراهی مردم به سرانجام رسید./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - با هدف ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب، برنامههای آموزشی و فرهنگی ویژه دانشآموزان در حاشیه تجمعات شبانه مردمی میدان آیینی ۲۲ بهمن شهر ایلام به مدت چهار شب برگزار شد.
ماناسپهر - تهران - رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی نوشت: به تأسی از شهدای جنگ ۱۲ روزه، تا پای جان برای پیروزی نهایی ایران عزیز ایستادهایم.
ماناسپهر - ایلام - مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان ایلام از کشف پیکر شهروند گمشده درهشهری در رودخانه سیمره پس از هفت روز عملیات مستمر جستوجو و نجات خبر داد.
ماناسپهر - تهران- فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا (ص) پیام خون شهیدان اقتدار را برای ملت ایران و دشمنان این مرز و بوم روشن و آشکار دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران با اتکاء به ایمان الهی مسیر اقتدار و پیشرفت خود را مصمم و باشکوهتر از گذشته ادامه خواهد داد.