نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز ایلام، مسعود مرشدی روز جمعه اظهار داشت: تعمیرات اساسی پالایشگاه های گاز کشور به صورت دوره ای و عمومی سالیانه با هماهنگی دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران در فصول گرم سال با برنامه ریزی از پیش تعیین شده انجام می شود. وی با اشاره به اینکه تعمیرات […]
به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز ایلام، مسعود مرشدی روز جمعه اظهار داشت: تعمیرات اساسی پالایشگاه های گاز کشور به صورت دوره ای و عمومی سالیانه با هماهنگی دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران در فصول گرم سال با برنامه ریزی از پیش تعیین شده انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه تعمیرات اساسی تضمینی برای تولید پایدار گاز برای جامعه هدف در فصل سرما است، افزود: هدف از انجام تعمیرات اساسی، نوسازی و آماده به کار تجهیزات فرآیندی پالایشگاه برای بالا بردن قابلیت اطمینان دستگاه ها و تولید مستمر، شامل نوسازی و بازسازی تجهیزات ثابت و دوار، تعمیرات پیشگیرانه تجهیزات برقی و ابزاردقیق می باشد.
رییس تعمیرات پالایشگاه گاز ایلام با بیان اینکه از مهرماه سال گذشته جلسات متعددی با واحدهای مختلف برگزار شده و ضمن نهایی سازی فعالیت ها، نسبت به سفارش گذاری موارد مورد نیاز نیز اقدام شده است، تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود شیوع ویروس کرونا و بمنظور حفظ سلامتی کارکنان، با هماهنگی با واحد HSE تمهیدات لازم در این خصوص اتخاذ شده است.
مرشدی با بیان اینکه در تعمیرات اساسی امسال بیش از یک هزار و ۶۰۰ تجهیز در بخش های مختلف مورد تعمیر قرار می گیرند، یادآور شد: در بخش تجهیزات ثابت حدود ۷۰ تجهیز شامل انواع ظروف، برج ها، مخازن، فیلترها و مشعل ها، تجهیزات دوار بیش از ۱۰۰ تجهیز از جمله انواع پمپ ها، کمپرسورها، فن ها و دمنده های هوایی مورد تعمیرات قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: همچنین تجهیزات برقی بیش از ۲۰۰ تجهیز شامل انواع تابلوها، رله ها ، الکتروموتورها، تجهیزات ابزار دقیق بیش از یک هزار تجهیز شامل انواع سوئیچ ها ترانسمیترها و نشان دهنده ها، شیرآلات حدود ۳۰۰ شیر از جمله شیرهای کنترلی، شیرهای اطمینان، دستی و برقی مورد بازرسی، تعمیر، تست و کالیبراسیون قرار خواهند گرفت.
وی به پیش بینی های انجام شده برای تعمیرات امسال اشاره کرد و گفت: نوسازی ۹ خط واحدهای شیرین سازی، انجام ۱۰ طرح اصلاحی، رفع نشتی خطوط، رادیوگرافی ۶۰۰ اینچ قطر رادیوگرافی مربوط به خطوط آمین، تست جامع شبکه برق اضطراری، لایروبی فشارشکنها و مخازن مسیر انتقال آب به پالایشگاه و سایر موارد مصوب از جمله مواردی هستند که در تعمیرات اساسی امسال مورد توجه قرار می گیرند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - نشست شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی استان ایلام روز چهارشنبه ۱۸ تیرماه با حضور اعضای این شورا برگزار شد.
ماناسپهر - ایران فقط کشوری در نقشه نیست؛ ایران فرهنگی است که با خون دل، اندیشه، و مقاومت آبیاری شده. ملتی با پیشینهای پرغرور که هر بار دشمنی آمده تا سدی از ایستادگی را بشکند، در نهایت خود در گرداب این ایستادگی گرفتار شده است. امروز نیز در فضای شلوغ و پیچیدهی رسانهای و سیاسی، تنها راه حفظ این قلب تپنده، انسجام ملی، هوشیاری اجتماعی، و وفاداری به استقلال ملی است.
ماناسپهر - سید روحاله علیپور یزدی، مدیرعامل و عضو هیئتمدیره شرکت، طی پیامی به مناسبت دوازدهمین سالروز تأسیس بیمه تعاون، با مرور دستاوردهای این مجموعه، بر تداوم مسیر تعالی و ارائه الگویی نو از بیمهای کارآمد، متعهد و فناورانه تأکید کرد.
تهران- مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: بدون شک، خاورمیانه جدید در حال شکلگیری است و با برکت خون شهدا، نه یک خاورمیانه مطیع و وابسته، بلکه یک خاورمیانه مقاوم و مستقل به وجود خواهد آمد.