نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
محمد نوذری روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی برگزاری کنگره ملی سه هزار شهید استان ایلام اظهار داشت: استان ایلام به علت گستردگی مرز با عراق بیشتر از دیگر استان های درگیر در معرض بمباران قرار گرفت. وی افزود: جنگ و تعرض صدام به ایران زودتر از نقاط کشور در استان ایلام شروع شد و اولین […]
محمد نوذری روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی برگزاری کنگره ملی سه هزار شهید استان ایلام اظهار داشت: استان ایلام به علت گستردگی مرز با عراق بیشتر از دیگر استان های درگیر در معرض بمباران قرار گرفت.
وی افزود: جنگ و تعرض صدام به ایران زودتر از نقاط کشور در استان ایلام شروع شد و اولین عملیات موفق دفاع مقدس نیز در استان و با مشارکت ارتش و عشایر به وقوع پیوست.
استاندار ایلام تاکید کرد: مشارکت جدی و حضور عشایر و ایلات در دفاع مقدس و جبهه ها، عدم ترک استان و مهاجرت به استان های دیگر و پناه گرفتن در دل کوه ها و جنگل ها از دیگر ویژگی های جنگ تحمیلی در استان ایلام بود.
نوذری در مورد کنگره ملی سه هزار شهید استان ایلام هم یادآور شد: برنامه ریزی ها برای اجرا و برگزاری این کنگره از سال ۹۷ استارت خورد و هربار به دلایلی برگزاری این کنگره به تعویق افتاد اما آخرین تاریخ مقرر شد بهار ۹۹ این کنگره اجرا شود که شیوع ویروس کرونا همه برنامه ریزی ها را تحت شعاع خود قرار داد.
وی اضافه کرد: استان ایلام با وجود کرونا آمادگی لازم برای برگزاری کنگره ملی سه هزار شهید استان را دارد که این کنگره با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و حفظ شان و کرامت شهدا و تبیین جایگاه استان ایلام در جنگ تحمیلی در سال جاری برگزار شود.
استاندار ایلام با توجه به پیشنهاد برگزاری کنگره شهدا در ماه های آبان یا آذر ماه به موضوع راهپیمایی و برگزاری اربعین اشاره کرد و گفت: هرچند هنوز برگزاری راهپیمایی اربعین در حاله ای از ابهام قرار دارد اما باید به گونه ای برنامه ریزی شود که بین این ۲ کنگره مهم و ملی تداخل ایجاد نشود.
این جلسه با حضور مسوول حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه پاسداران و رییس کنگره های ملی شهدا برگزار شد.
دیدار با امام جمعه ایلام و حضور در آیین توزیع بسته های معیشتی به نیازمندان از دیگر برنامه های سردار احمد حق طلب در استان بود./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -مدیرعامل بانک صادرات ایران در مراسم تجلیل از ملیپوشان وزنهبرداری، بر اهمیت سرمایهگذاری در حوزههای ورزش و سلامت با هدف خلق آثار مثبت اجتماعی و ارتقای نشاط و بهرهوری تاکید کرد.
ماناسپهر -رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، حمایت بانک صادرات ایران از ورزش قهرمانی را سرمایهگذاری برای آینده دانست و نسبت به حرکت سایر نهادها در این مسیر ابراز امیدواری کرد.
ماناسپهر -رئیس فدراسیون وزنهبرداری در آیین تجلیل از قهرمانان این رشته ورزشی، بر نقش بانک صادرات ایران در پیشرفت وزنهبرداری تاکید کرد.
ماناسپهر -اعطای تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان توسط بانک صادرات ایران در شش ماه نخست سال جاری، 69 درصد افزایش یافت.