نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فاطمه زرین آمیزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: در جلسه شب گذشته وزیر بهداشت با معاونان سازمان سنجش آموزش کشور مقرر شد، سعید نمکی ظهر امروز با رییس جمهوری جلسه ای در این زمینه برگزار کند. وی افزود: در این جلسه تکلیف زمان برگزاری آزمون های […]
فاطمه زرین آمیزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: در جلسه شب گذشته وزیر بهداشت با معاونان سازمان سنجش آموزش کشور مقرر شد، سعید نمکی ظهر امروز با رییس جمهوری جلسه ای در این زمینه برگزار کند.
وی افزود: در این جلسه تکلیف زمان برگزاری آزمون های سال ۹۹ مشخص می شود.
به گفته سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور، این سازمان در هر شرایطی تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا است.
توضیحات معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص برگزاری آزمون ها
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: درحال حاضر نقطه نظرات کارشناسی، رصد نظرات داوطلبان، توجه به سلامت مردم و در نهایت بحثهای فنی به صورت مبسوط درحال انجام است و به زودی تصمیم نهایی در مورد برگزاری کنکور و سایر آزمون ها اعلام خواهد شد.
علی اکبر حقدوست روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: کنکور و امتحانات کشوری موضوعی چند وجهی است که باید تمامی زوایای آن به دقت ارزیابی شود و به سادگی نمی توان در این مورد تصمیم گیری کرد. وی ادامه داد: موضوع سلامت داوطلبان و مجریان برگزاری آزمون بسیار مهم است و باید حتما به دقت مد نظر باشد. در عین حال آرامش جامعه و توجه به مطالبات عموم مردم نیز در کنار بحث های تکنیکال اهمیت دارد. حقدوست بیان داشت: براساس بحث های گسترده و سناریوهای مختلف قابل تصور، لازم است با تفاهم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین سازمان سنجش کشور تصمیم گیری نهایی در ستاد ملی مقابله با کرونا انجام شود و قطعا به محض نهایی شدن اطلاع رسانی خواهد شد تا مردم عزیز و داوطلبان در کوتاه ترین زمان ممکن در جریان موضوع قرار گیرند. وی تاکید کرد: صحبت هایی که تاکنون انجام شده بیشتر بحث های فنی و تحلیل های فردی است و جمع بندی نهایی براساس پیشنهادهای کارشناسی توسط سخنگویان رسمی اعلام خواهد شد.
عصر روز گذشته سعید نمکی با علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزیر علوم و ابراهیم خدایی، رییس سازمان سنجش آموزش کشور جلسه ای برگزار کردند تا درباره زمان برگزاری آزمون ها به نتیجه گیری برسند. اما پیگیری های خبرنگار ایرنا حاکی از بی نتیجه ماندن جلسه دارد.
چهار روز دیگر تاریخ برگزاری کنکور دکتری ۹۹ است که شاید این تاریخ با نظر ستاد ملی مقابله با کرونا به تعویق بیفتد یا با تدابیر این ستاد کنکور در امنیت بیشتری برگزار شود.
برنامه زمان بندی کنکور کارشناسی ارشد دوم و سوم مرداد و آزمون سراسری کارشناسی نیز روزهای ۳۰ و ۳۱ مرداد ماه است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - ایلام -خطیب موقت جمعه ایلام با تأکید بر اینکه بقای ملت در گرو مقاومت و ایستادگی است و تسلیم در برابر دشمن هیچگاه در فرهنگ حسینی معنا ندارد، گفت که امروز ایران اسلامی به پشتوانه رهبری، مردم و نیروهای مسلح در اوج قدرت قرار دارد.
ماناسپهر - ایلام - نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه ویژه ورزشهای باستانی در تاریخ و فرهنگ کشور گفت که زورخانه نماد اصالت، جسارت و صیانت از هویت ملی در برابر توطئههای دشمنان است.
ماناسپهر -ایلام -استاندار ایلام با تأکید بر اینکه ورزش باستانی و زورخانهای ریشهدارترین آیین فرهنگی کشور است، گفت که گود زورخانه بستری مناسب برای بالندگی منش پهلوانی و ارزشهای اخلاقی در میان نسل نوجوان و نونهال است.
ماناسپهر -ایلام -معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر ایلام از دریافت مجوز پرواز برای فعالیت پهپادهای امدادی- شناسایی برای اجرا و شتاببخشی به روند کار کمکرسانی و نجات در مناطق حادثهخیز و سختگذر استان خبر داد.