فوتی های کرونا در ایلام به ۱۶ نفر رسید

پایگاه خبری تحلیلی ماناسپهر (www.manasepehr.ir) دکتر محمد کریمیان روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: شمار بیماران مبتلا به کرونا در استان در حال افزایش است و امروز از ۲۱۴ نفر به ۲۳۲ نفر رسید. وی افزود: پنج پزشک و پنج نفر از کادر درمانی استان نیز به کرونا مبتلا […]

پایگاه خبری تحلیلی ماناسپهر (www.manasepehr.ir)

دکتر محمد کریمیان روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: شمار بیماران مبتلا به کرونا در استان در حال افزایش است و امروز از ۲۱۴ نفر به ۲۳۲ نفر رسید.

وی افزود: پنج پزشک و پنج نفر از کادر درمانی استان نیز به کرونا مبتلا شده اند.

دکتر کریمیان یادآور شد: بیش از ۱۰۰ نفر مبتلا به کرونا پس از طی دوره درمان از بیمارستان مرخص و دوران نقاهت خود را می گذرانند.

وی با تاکید بر رعایت موارد بهداشتی از مردم خواست که درخانه بمانند و با تردد غیرضروری بیش از این آمار افراد مبتلا به کرونا را افزایش ندهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان با تمام توان برای پیشگیری، مهار و درمان افراد مبتلا به کرونا تلاش می کند اما نیازمند همراهی مردم هستیم.

بر اساس اعلام دکتر جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا امروز ۶ فروردین ۹۹ و بر اساس یافته های قطعی آزمایشگاهی، ۲۲۰۶ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان به این بیماری در ایران به ۲۷۰۱۷ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۹۶۲۵ نفر از مبتلایان به کووید۱۹ در کشور، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

با جان باختن ۱۴۳ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در طول ۲۴ ساعت گذشته، تعداد درگذشتگان بر اثر این بیماری تا ۶ فروردین ۱۳۹۹ به ۲۰۷۷ نفر رسید. تا کنون بیش از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار از نظر ابتلا به کووید۱۹ در کشور غربالگری شده اند و طرح بسیج ملی مقابله با کرونا با قدرت در کشور در حال اجرا است و الگوی موفقی برای سایر کشورها به حساب می آید.

مردم حتما برای حفظ سلامتی خود، خانواده و اطرافیان شان به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کنند./ایرنا

 .

 .

 .

×××

    (گروه رسانه ای ندای زاگرس (ندای زاگرس – سپهرروز – پویاخبر – ماناسپهر – نگاه اقتصاد

http://www.nedayezagros.ir  –  http://www.manasepehr.ir  – http://pooyakhabar.ir  – http://negaheghtesad.ir 

davodsajadi@gmail.com :ایمیل برای ارسال اخبار، مقاله، سوژه و درج تبلیغات