نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پایگاه خبری تحلیلی ماناسپهر (www.manasepehr.ir) کبری رفیعی در گفتوگو با خبرنگار ما افزود: جو بیشتر مناطق کشور امروز (پنجشنبه) غالب و پایدار است، اما موجهای ضعیفی در شمال و شمال غرب دیده می شود که موجب بارشهای پراکنده در نیمه غربی سواحل گیلان و غرب مازندران همچنین در ارتفاعات البرز و برخی شهرها مانند اردبیل […]
پایگاه خبری تحلیلی ماناسپهر (www.manasepehr.ir)
کبری رفیعی در گفتوگو با خبرنگار ما افزود: جو بیشتر مناطق کشور امروز (پنجشنبه) غالب و پایدار است، اما موجهای ضعیفی در شمال و شمال غرب دیده می شود که موجب بارشهای پراکنده در نیمه غربی سواحل گیلان و غرب مازندران همچنین در ارتفاعات البرز و برخی شهرها مانند اردبیل به صورت بارش برف می شود.
وی ادامه داد: از فردا با ورود سامانه بارشی جدیدی از شمال و شمال غرب، مناطق مختلفی با بارش باران روبرو می شوند و این سامانه از روز شنبه به مرکز و جنوب کشور می رسد بر این اساس شمال استان خوزستان، استان کهکیلویه و بویر احمد، جنوب استان ایلام، جنوب استان مرکزی، شمال کرمانشاه، غرب استان کردستان و جنوب آذربایجان غربی میزبان باران خواهند بود که در استان های خوزستان و شمال بوشهر موجب آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل ها می شود، همچنین پیش بینی می کنیم بارش باران در استان های جنوبی به شکل رعدوبرقی باشد.
به گفته رفیعی شرق و جنوب شرقی کشور طی روزهای آینده از فردا تا یکشنبه آتی (۲۹ دی) با وزش باد شدید روبرو هستند.
این کارشناس سازمان هواشناسی با پیش بینی کاهش دمای هوا گفت: هوای سردی که از هفته گذشته بر کشور حاکم شده تا اواسط هفته آینده استمرار خواهد داشت و در بعضی مناطق هوا سردتر خواهد شد.
وضعیت هوای پایتخت؛ امروز برای گروههای حساس ناسالم
وی با اشاره به وضعیت هوای تهران گفت: هوای پایتخت امروز برای گروه های حساس از جمله کودکان، سالمندان و بیماران ناسالم است ولی از فردا شب با ورود سامانه بارشی شاهد بارش های پراکنده خواهیم بود که این بارش ها تا اوایل هفته آینده به ویژه شنبه و یکشنبه آتی با افت دما شکل برف به خود خواهد گرفت.
رفیعی در مورد گرمترین و سردترین مناطق کشور طی ۲۴ ساعت آینده گفت: ارومیه با دمای ۱۱ درجه زیرصفر صبح امروز سردترین مرکز استان و بندرعباس با دما ۲۸ درجه بالای صفر گرم ترین نقطه کشور بودند. دمای هوای تهران نیز امروز بین بیشینه ۸ درجه و کمینه ۲ درجه بالای صفر خواهد بود و صبح فردا به صفر درجه می رسد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -فرمانده انتظامی شهرستان دهلران از وقوع یک مورد قتل خانوادگی و مرگ پنج نفر خبر داد و گفت: بررسی ابعاد و علت دقیق این حادثه در دست بررسی است.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به آمادگی کامل این شرکت برای ورود به فصل سرد سال، از پایداری شبکه گاز در شرایط بحرانی و اجرای طرح پلهبندی قبوض به منظور اجرای عدالت خبر داد.
ماناسپهر - آنچه این روزها در ایران میگذرد، فقط یک درگیری نظامی، امنیتی یا اقتصادی نیست. ما در میانه یک کمپین تمامعیار عملیات روانی، جنگ اطلاعاتی و جنگ شناختی هستیم؛ جنگی علیه ایران، محور مقاومت و افکار عمومی جامعه ایران.
ماناسپهر