نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پایگاه خبری تحلیلی ماناسپهر (www.manasepehr.ir) حسین عارفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: بر اثر بارش برف و باران تمامی تیمهای امدادی این جمعیت در حالت آماده باش کامل هستند تا در صورت نیاز و بروز حوادث احتمالی امدادرسانی در اسرع وقت را داشته باشند. وی ادامه داد: با توجه به […]
پایگاه خبری تحلیلی ماناسپهر (www.manasepehr.ir)
حسین عارفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: بر اثر بارش برف و باران تمامی تیمهای امدادی این جمعیت در حالت آماده باش کامل هستند تا در صورت نیاز و بروز حوادث احتمالی امدادرسانی در اسرع وقت را داشته باشند.
وی ادامه داد: با توجه به بارش برف طی شب گذشته در برخی محورهای ارتباطی استان، سه تیم امدادی به محورهای ارتباطی برفگیر شامل قلاجه، تونل آزادی و منطقه مله پنجاب اعزام شدند.
به گفته وی، این تیمها علاوه بر ۱۳ تیم امدادی این جمعیت است که به صورت ثابت در محورهای ارتباطی این استان مستقر بوده و فعالیت دارند.
امداد رسانی به ۱۰ خودرو گرفتار در برف و کولاک
مدیرعامل جمعیت هلال احمر ایلام همچنین از امدادرسانی این جمعیت به ۳۶ نفر حادثهدیده در برف و کولاک محور قلاجه طی شب گذشته خبر داد و گفت: اقدامات انجام شده برای امدادرسانی به این حادثهدیدگان در حوادث برف و کولاک جادهای توسط نیروهای جمعیت هلال احمر شهرستان ایوان انجام شده است.
عارفی افزود: این عملیات امداد رسانی برای ۱۰ خودرو در محور ایوان به اسلام آباد غرب و مسیر گردنه قلاجه بوده است.
وی کمک به بستن زنجیر چرخ و کمک به بازگشت خودروهای منحرف شده افراد حادثه دیده را از جمله خدمات جمعیت هلال احمر به مسافران گرفتار شده در برف و کولاک برشمرد.
وی افزود: نیروهای هلال احمر با تجهیزات کامل امدادی به صورت شبانهروزی و در تمام ایام سال برای امدادرسانی به مردم در حوادث طبیعی و غیر طبیعی آمادگی کامل دارند.
بارش برف در ساعات اولیه شب گذشته(جمعه شب) باعث غافلگیری مردم و اختلال در تردد جادهای و درون شهری شد و برای ساعاتی تردد در مسیرهای کوهستانی الام تنها با زنجیر چرخ امکانپذیر بود.
همچنین بارش برف و کاهش شدید دمای هوا باعث ایجاد یخبندان در سطح کوچهها و معابر شهر ایلام شد که صبح امروز مشکلاتی را برای تردد دانشآموزان و مردم ایجاد کرد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به آمادگی کامل این شرکت برای ورود به فصل سرد سال، از پایداری شبکه گاز در شرایط بحرانی و اجرای طرح پلهبندی قبوض به منظور اجرای عدالت خبر داد.
ماناسپهر - آنچه این روزها در ایران میگذرد، فقط یک درگیری نظامی، امنیتی یا اقتصادی نیست. ما در میانه یک کمپین تمامعیار عملیات روانی، جنگ اطلاعاتی و جنگ شناختی هستیم؛ جنگی علیه ایران، محور مقاومت و افکار عمومی جامعه ایران.
ماناسپهر
ماناسپهر -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آغاز نظرسنجی تلفنی با هدف سنجش رضایت مشترکان از عملکرد سامانه ۱۲۲ و اکیپهای حوادث و اتفاقات این شرکت خبر داد.