نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پایگاه خبری تحلیلی ماناسپهر (www.manasepehr.ir) به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، این تکذیبیه موکداً بیان می دارد، رئیس و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هیچ مصاحبه، سخنرانی یا پیامی در تایید یا حمایت از افزایش نرخ بنزین در روزهای اخیر نداشته اند بر اساس این گزارش، در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز هیچ […]
پایگاه خبری تحلیلی ماناسپهر (www.manasepehr.ir)
به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، این تکذیبیه موکداً بیان می دارد، رئیس و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هیچ مصاحبه، سخنرانی یا پیامی در تایید یا حمایت از افزایش نرخ بنزین در روزهای اخیر نداشته اند
بر اساس این گزارش، در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز هیچ بحثی درباره گران شدن بنزین مطرح نبوده است و هرگونه تصمیم گیری در این باره از اختیارات دولت و مجلس است.
در همین رابطه محمد فراهانی سردبیر خبرگزاری میزان نیز در توییتی انتساب اظهاراتی در خصوص افزایش قیمت بنزین به رئیس قوه قضاییه را تکذیب کرد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به آمادگی کامل این شرکت برای ورود به فصل سرد سال، از پایداری شبکه گاز در شرایط بحرانی و اجرای طرح پلهبندی قبوض به منظور اجرای عدالت خبر داد.
ماناسپهر - آنچه این روزها در ایران میگذرد، فقط یک درگیری نظامی، امنیتی یا اقتصادی نیست. ما در میانه یک کمپین تمامعیار عملیات روانی، جنگ اطلاعاتی و جنگ شناختی هستیم؛ جنگی علیه ایران، محور مقاومت و افکار عمومی جامعه ایران.
ماناسپهر
ماناسپهر -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آغاز نظرسنجی تلفنی با هدف سنجش رضایت مشترکان از عملکرد سامانه ۱۲۲ و اکیپهای حوادث و اتفاقات این شرکت خبر داد.