نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
با این وصف بر اساس این توافق اگر ارزش یوان پولی ملی چین با ثبات بماند و ارزش آن دچار تسعیر بزرگی نشود، آمریکا لقب انحصارگر ارزی را از چین بازپس می گیرد آمریکا می گوید چین یک انحصارگر ارزی است به این معنا که به شکل تعمدی ارز ملی خود را دستکاری و ارزشگذاری […]
با این وصف بر اساس این توافق اگر ارزش یوان پولی ملی چین با ثبات بماند و ارزش آن دچار تسعیر بزرگی نشود، آمریکا لقب انحصارگر ارزی را از چین بازپس می گیرد آمریکا می گوید چین یک انحصارگر ارزی است به این معنا که به شکل تعمدی ارز ملی خود را دستکاری و ارزشگذاری می کند، اتهامی که چین تکذیب می کند.
«وانگ چون اینگ» سخنگوی اداره تبادلات ارزی چین روز شنبه در پکن گفت دو کشور به توافقات بسیار مهمی در مذاکرات اخیر خود رسیده اند.
این احتمال از سوی وی مطرح شده است که با نهایی شدن گفت و گوها، دو کشور بتوانند در حاشیه اجلاس آپک در شیلی در ماه آینده میلادی توافق نهایی را امضا کنند.
البته او تاکید کرد که نرخ تبادلات ارزی به شکل شناور و با مدیریت مطلوب کنترل می شود در آینده یوان دچار نوسانات زیادی نخواهد شد.
دو طرف در ماه اکتبر امسال اعلام کردند که مذاکرات موفقی در واشنگتن داشته اند و از یک آتش بس در جنگ تجاری خبر دادند و حالا در حال اجرای مراحل اولیه توافق هستند.
در ماه اوت امسال ارزش یوان به زیر ۷ یوان در برابر هر دلار آمریکا رسید و باعث شد تا دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا اعلام کند چین برای اینکه صادرات کالاهایش با بهای کمتری انجام شود، دست به چنین کاری زده است.
آمریکا به مساله تسعیر ارزهای ملی اهمیت زیادی می دهد و در توافقی که با مکزیک و کانادا دارد نیز این موضوع را مطرح کرده است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -نیویورک- رئیس جمهوری آمریکا مدعی پرتاب چهار پهپاد به سمت کشتی ها در تنگه هرمز شد و ادعا کرد که ایران آتش بس را نقض کرده است.
ماناسپهر - تهران-رئیس کل بانک مرکزی ، ادعای آمریکایی ها مبنی بر مشکل ایران در تامین کالاهای اساسی را بشدت رد کرد و گفت: از ابتدای امسال ۳.۷ میلیارد دلار تامین ارز بابت واردات کالاهای اساسی و دارو صورت گرفته است.
ماناسپهر - تهران- شمار قربانیان دو زمینلرزه قدرتمند در شمال ونزوئلا به ۵۸۹ نفر افزایش یافت و نزدیک به سه هزار نفر نیز زخمی شدند. همزمان، عملیات جستوجو برای یافتن بازماندگان در زیر آوار ادامه دارد و کمکهای بینالمللی به مناطق زلزلهزده در حال ارسال است.
ماناسپهر - تهران- شهر کربلای معلی در صبح عاشورای حسینی شاهد حضور گسترده عزاداران و زائرانی بود که از نقاط مختلف برای شرکت در آیینهای سوگواری و مراسم سنتی این روز به حرمهای مطهر حسینی و عباسی آمدهاند؛ آیینهایی که با قرائت مقتل و آغاز «رکضة طویریج» ادامه یافت.