نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدتهاست که از دپوی ۷۶ دستگاه خودروی آمریکایی و ۲۵۰ دستگاه خودروی بالای ۲ هزار و ۵۰۰ سی سی دپو شده در بندر خرمشهر میگذرد؛ علیرغم اینکه یکی از مسئولان منطقه آزاد اروند در مرداد ماه خبر از ترخیص این کالاها داده بود، اما همچنان سرنوشت آنها نامعلوم است. «اسماعیل زمانی»، مدیرعامل منطقه آزاد اروند […]
مدتهاست که از دپوی ۷۶ دستگاه خودروی آمریکایی و ۲۵۰ دستگاه خودروی بالای ۲ هزار و ۵۰۰ سی سی دپو شده در بندر خرمشهر میگذرد؛ علیرغم اینکه یکی از مسئولان منطقه آزاد اروند در مرداد ماه خبر از ترخیص این کالاها داده بود، اما همچنان سرنوشت آنها نامعلوم است.
«اسماعیل زمانی»، مدیرعامل منطقه آزاد اروند درباره وضعیت این خودروها به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: ۲۶۰ دستگاه خودرو در بندر خرمشهر دپو شده که مشکل مجوز دارند و دولت باید مجوز ورود به آنها بدهد. بعضی از این خودروها بالای ۲۵۰۰ سی سی و بعضی هم سفارش آمریکا هستند که ورودشان به کشور ممنوع است.
وی با بیان اینکه دو سال است خودورها در گمرک دپو شده، افزود: از سال گذشته مکاتبات متعددی برای ترخیص این کالاها از بندر خرمشهر انجام دادیم که تاکنون بینتیجه مانده است. حتی همه کارهای آنها از جمله امور گمرکی انجام شده بود و در این میان با صدور بخشنامه ممنوعیت ورود خودرو مواجه شدیم.
زمانی خاطرنشان کرد: این خودروها پیش از صدور بخشنامه ممنوعیت ورود خودرو به کشور وارد شده بودند اما به دلیل تفسیرهای مختلف از بخشنامهها، جلوی ترخیص آنها گرفته شد.
مدیرعامل منطقه آزاد اروند از دولت درخواست کرد که برای ترخیص این خودروها و حل مشکل مردم، مجوز مربوطه را هرچه سریعتر صادر کند.
زمانی با تاکید بر اینکه عمده خودروهای دپو شده مربوط به افراد است، افزود: این خودروها عمدتا به دلیل مزیتهای منطقه آزاد وارد شده و در نهایت، پلاک منطقه آزاد روی آنها نصب میشود.
زمانی بیان کرد: در سفر اخیر واعظی به منطقه آزاد اروند، وی مدارک و مکاتبات ما را همراه خود برد تا در دولت مطرح و مجوز مربوطه صادر شود./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به آمادگی کامل این شرکت برای ورود به فصل سرد سال، از پایداری شبکه گاز در شرایط بحرانی و اجرای طرح پلهبندی قبوض به منظور اجرای عدالت خبر داد.
ماناسپهر - آنچه این روزها در ایران میگذرد، فقط یک درگیری نظامی، امنیتی یا اقتصادی نیست. ما در میانه یک کمپین تمامعیار عملیات روانی، جنگ اطلاعاتی و جنگ شناختی هستیم؛ جنگی علیه ایران، محور مقاومت و افکار عمومی جامعه ایران.
ماناسپهر
ماناسپهر -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آغاز نظرسنجی تلفنی با هدف سنجش رضایت مشترکان از عملکرد سامانه ۱۲۲ و اکیپهای حوادث و اتفاقات این شرکت خبر داد.