نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سردار حیدر عباس زاده در تشریح جزئیات این خبر و مبارزه بی امان با دارندگان سلاح غیر مجاز، عاملان خرید و فروش سلاح و مهمات غیر مجاز و عاملان تیراندازی ها، بیان کرد: در راستای رسیدگی به مطالبات مردم، ارتقای امنیت عمومی استان، طرح جمع آوری سلاح و مهمات غیرمجاز با برنامه ریزی مناسب و […]
سردار حیدر عباس زاده در تشریح جزئیات این خبر و مبارزه بی امان با دارندگان سلاح غیر مجاز، عاملان خرید و فروش سلاح و مهمات غیر مجاز و عاملان تیراندازی ها، بیان کرد: در راستای رسیدگی به مطالبات مردم، ارتقای امنیت عمومی استان، طرح جمع آوری سلاح و مهمات غیرمجاز با برنامه ریزی مناسب و ارایه راهکارهای اجرایی، دستورات عملیاتی به پلیس اطلاعات و امنیت عمومی خوزستان ابلاغ شد.
وی افزود: پلیس اطلاعات امنیت عمومی با همکاری سایر یگان های تخصصی و تلاش مستمر در سطح خوزستان در پنج روز گذشته با هماهنگی قضایی در چند عملیات ۲۰۵ نفر از عاملان تیراندازی ها و دارندگان سلاح غیر مجاز را در خوزستان شناسایی و دستگیر کردند.
سردار عباس زاده گفت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان تعداد ۳۲ قبضه سلاح جنگی و ۲۳۰ قبضه سلاح شکاری غیرمجاز به همراه یک هزار و ۲۳۲ عدد انواع فشنگ کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی خوزستان با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضایی، افزود: نیروی انتظامی استان مصمم است در راستای مطالبات مردم در مقابله با خرید و فروش سلاح، دارندگان سلاح های غیر مجاز و عاملان تیراندازی برخورد جدی داشته تا محیط را برای متخلفان ناامن و برای آحاد مردم آرامش در پی داشته باشد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به آمادگی کامل این شرکت برای ورود به فصل سرد سال، از پایداری شبکه گاز در شرایط بحرانی و اجرای طرح پلهبندی قبوض به منظور اجرای عدالت خبر داد.
ماناسپهر - آنچه این روزها در ایران میگذرد، فقط یک درگیری نظامی، امنیتی یا اقتصادی نیست. ما در میانه یک کمپین تمامعیار عملیات روانی، جنگ اطلاعاتی و جنگ شناختی هستیم؛ جنگی علیه ایران، محور مقاومت و افکار عمومی جامعه ایران.
ماناسپهر
ماناسپهر -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آغاز نظرسنجی تلفنی با هدف سنجش رضایت مشترکان از عملکرد سامانه ۱۲۲ و اکیپهای حوادث و اتفاقات این شرکت خبر داد.