نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سردار باقری که بامداد چهارشنبه در پاسخ به دعوت رسمی همتای چینی خود در راس یک هیات بلندپایه نظامی وارد پکن شد در دیدار ژنرال «لی شو چنگ» رییس ستاد مشترک ارتش چین تاکید کرد: ایران برای ارتباط در همه ابعاد با جمهوری خلق چین، اهمیت فوق العاده ای قائل است در بخش نظامی هم […]
سردار باقری که بامداد چهارشنبه در پاسخ به دعوت رسمی همتای چینی خود در راس یک هیات بلندپایه نظامی وارد پکن شد در دیدار ژنرال «لی شو چنگ» رییس ستاد مشترک ارتش چین تاکید کرد: ایران برای ارتباط در همه ابعاد با جمهوری خلق چین، اهمیت فوق العاده ای قائل است در بخش نظامی هم روابط دیرینه ای داریم و امیدواریم این سفر بتواند نقطه عطفی برای توسعه و تقویت این روابط باشد.
وی با تبریک هفتادمین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین اظهار داشت: دو کشور در طول چهار دهه گذشته روابط دیرینه خود را نه تنها حفظ کرده بلکه همواره آن را تقویت کرده اند به طوری که هم اکنون شاهد روابط عمیق بین تهران و پکن هستیم.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تشکر از دعوت همتای چینی خود برای سفر به پکن از «ژنرال لی شو چنگ» رییس ستاد مشترک ارتش چین دعوت کرد به ایران سفر کند.
نشست سرلشکر باقری در پکن با «ژنرال لی شو چنگ» رییس ستاد مشترک ارتش چین ژنرال« لی شو چنگ» رییس ستاد مشترک ارتش چین هم در این دیدار از سرلشکر باقری به عنوان «شخصیتی متنفذ» در جمهوری اسلامی ایران نام برد و گفت: سفر جنابعالی به پکن راهبرد دو کشور را تقویت می کند و سطح همکاری های دو جانبه را افزایش می دهد.
وی همچنین از سرلشکر باقری با عنوان مهمانی ویژه یاد کرد که سفر وی روابط توسعه یافته تهران پکن را وارد مرحله جدید خواهد کرد.
سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران صبح امروز چهارشنبه به وقت محلی در راس یک هیات عالی رتبه نظامی، به دعوت رئیس ستاد ارتش چین وارد پکن شد.
دیدار سرلشکر باقری با «ژنرال لی شو چنگ» با رییس ستاد مشترک ارتش چین در پکن دیدار با مقامات عالی رتبه نظامی جمهوری خلق چین، بررسی تحولات منطقه، تعمیق روابط دو جانبه دفاعی و گسترش همکاری ها از مهمترین اهداف سفر سرلشکر باقری به چین است.
تشکیل کمیسیون مشترک نظامی ایران و چین و بازدید از مراکز صنعتی و علمی و سخنرانی برای نخبگان علمی و نظامی در دانشگاه عالی دفاع ملی چین از دیگر برنامههای سرلشکر باقری در این سفر سه روزه است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - سنپترزبورگ- رئیس سازمان امور سینمایی و سمعی بصری کشور اعلام کرد که به دنبال امضای تفاهمنامه تولید مشترک فیلم بین ایران و روسیه توسط وزیران فرهنگ دو کشور، کمیسیون مشترکی برای ترسیم همکاریهای آتی در حوزه صنعت تصویر، آموزش و پژوهش و طراحی قواعد سرمایهگذاری مشترک شکل خواهد گرفت.
ماناسپهر - تهران – عربستان، مصر، پاکستان و ترکیه در بیانیهای مشترک، ضمن تأکید بر لزوم پایبندی به مفاد «یادداشت تفاهم اسلامآباد» برای تحقق صلح و ثبات در منطقه، راهکارهای دیپلماتیک را تنها مسیر حلوفصل پایدار بحرانهای منطقهای خواندند.
ماناسپهر - تهران- استاد علوم سیاسی دانشگاه اتریش گفت که ایران کشوری قدرتمند، مسلط بر منطقه و برنده بزرگ جنگی است که رئیس جمهوری آمریکا آغاز کرد.
ماناسپهر - تهران- وزیر امور خارجه آمریکا با مهم توصیف کردن دیدار اخیر دیپلماتهای ایران و آمریکا در نیویورک، مدعی شد این مذاکرات هنوز به «پیشرفت عمدهای» منجر نشده است، اما ادامه گفتوگوها را نشانهای از وجود فرصت برای دستیابی به توافق دانست.