نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
حجت الاسلام و المسلمین اله نور کریمی تبار روز چهارشنبه در همایش مشترک فرمانداران و ائمه جمعه استان ایلام اظهار کرد: در بحث اربعین با توجه به کمبود امکانات و نبود زیرساخت های مختلف از جمله راه ارتباطی مناسب، انجام کارهای فرهنگی در حاشیه قرار گرفته و اولویت نیست بنابراین تشکیل قرارگاه فرهنگی ضروری است. […]
حجت الاسلام و المسلمین اله نور کریمی تبار روز چهارشنبه در همایش مشترک فرمانداران و ائمه جمعه استان ایلام اظهار کرد: در بحث اربعین با توجه به کمبود امکانات و نبود زیرساخت های مختلف از جمله راه ارتباطی مناسب، انجام کارهای فرهنگی در حاشیه قرار گرفته و اولویت نیست بنابراین تشکیل قرارگاه فرهنگی ضروری است.
وی اضافه کرد: در ایام اربعین حسینی که این استان میزبان میلیون ها زائر ابا عبدالله الحسین(ع) است فضای بسیار خوبی برای انجام فعالیت های دینی ایجاد می شود.
وی یادآور شد: اربعین سال گذشته در تمامی موکب های سطح استان روحانی مستقر و فعالیت های مذهبی و دینی مختلفی از جمله پاسخگویی به سوالات شرعی، برگزاری نماز جماعت، بیان احادیث و فضا سازی معنوی در کنار موکب ها انجام شد.
امام جمعه ایلام گفت: فضای همدلی و تعامل بسیار خوبی بین ائمه جمعه و مجموعه مدیریت اجرایی استان وجود دارد و مسائل و مطالبات مردم پیش از طرح در خطبه های نماز جمعه به مسئولان منتقل می شود.
حجت الاسلام کریمی تبار افزود: راه اندازی میز خدمت در محل نماز جمعه مرکز استان و شهرستان ها اقدام بسیار خوبی است و باعث می شود بسیاری از مطالبات به طور مستقیم به مسئولان انتقال داده می شود.
وی تاکید کرد: فضای آرام و به دور از تنشی بر این استان حاکم است و هیچگونه دو قطبی و چالشی در استان وجود ندارد.
امام جمعه ایلام با بیان اینکه ایلام یک استان محروم بوده و عقب ماندگی هشت سال جنگ تحمیلی بر آن حاکم است، گفت: زیرساخت های لازم برای روحانیت در این استان ضعیف است و پرداخت وجوهات شرعی به عنوان سرمایه روحانیت به نگاه جدی نیاز دارد.
حجت الاسلام کریمی تبار افزود: وجود طلبه های جوان در این استان ضمن اینکه فرصتی عالی است تهدید نیز محسوب می شود زیرا نبود زیرساخت های لازم تنگناهایی برای طلاب جوان ایجاد می کند که باید برای رفع آنها چاره اندیشی شود.
وی تورم و گرانی را یکی از مشکلات مردم این استان ذکر و اظهار کرد: بیکاری و هزینه بالای زندگی در این استان مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است که باید چاره اندیشی شود.
امام جمعه ایلام تاکید کرد: تلاش های بسیار خوبی در زمینه رفع مشکلات بیکاری و تورم ایجاد شده است اما کافی نیست و این تلاش ها باید به صورت مضاعف تا بهبود وضعیت مردم ادامه یابد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - در ادامه موفقیتهای مختلف دانشگاه ایلام، یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در فهرست پراستنادترین دانشمندان دو درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۶ قرار گرفتند.
ماناسپهر
ماناسپهر - ایلام -نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با بیان اینکه مذاکره در سایه اقتدار ملی معنا پیدا میکند، گفت: حضور مقتدرانه مردم در صحنه و توان بازدارندگی رزمندگان، پشتوانه اصلی دیپلماسی کشور است و دشمنان به دلیل همین قدرت، تاب ایستادگی در برابر جمهوری اسلامی را ندارند.
ماناسپهر - ایلام -رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از تامین و توزیع بیش از ۵۵ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی برای بیمارستانها و مراکز درمانی استان خبر داد و گفت: این تجهیزات در بخشهای مختلف درمانی، تشخیصی، اتاق عمل، مراقبتهای ویژه، دیالیز، تصویربرداری و زایمان مورد استفاده قرار گرفته است.