نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار سیاسی ایرنا، «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در آیین تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی که چهارشنبه ۱۷ تیر در عراق برگزار خواهد شد، فردا به عراق میرود.
به گزارش ایرنا، مراسم تشییع پیکر مطهر مجاهد شهید حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای (قدسالله نفسالزکیه)، شهیده سیده بشری حسینی خامنهای، شهید مصباحالهدی باقری، شهیده زهرا حدادعادل و شهیده زهرا محمدی گلپایگانی با حضور پرشور عزاداران آن شهید فقید از ساعت ۶ صبح امروز آغاز شد.
خودرو حمل پیکرهای مطهر شهدا از ساعت ۸ صبح امروز (دوشنبه) از محل مهدیه امام حسن (ع) در تقاطع خیابان آزادی و بزرگراه یادگار امام به سمت میدان آزادی حرکت خود را آغاز کرد.
قرار است مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان، روز سهشنبه ۱۶ تیر در شهر مقدّس قم برگزار و روز پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۵ در مشهد مقدس تشییع و در حرم ملکوتی امامرضا (ع) به خاک سپرده شود.
همچنین مراسم ویژه وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب روز چهارشنبه ۱۷ تیر در شهرهای نجف و کربلا نیز برگزار خواهد شد.
ماناسپهر - قم - مردم انقلابی و متدین قم و زایران از سراسر کشور از ساعاتی پیش حرکت خود را از حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به سمت مسجد جمکران آغاز کردند و در حال حاضر اجتماع باشکوهی پیش از شروع مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در این مکان برپا شدهاست.
ماناسپهر - قم - استاندار قم گفت: فردا سهشنبه ساعت ۶ صبح نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید با حضور باشکوه مردم در مسجد جمکران اقامه میشود.
ماناسپهر - تهران - رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از مردم برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی تصریح کرد: تحقق وعده الهی قطعی است و متجاوزان به خاک ایران اسلامی و قاتلان شهدای این سرزمین به ویژه قائد امت، به سزای اعمال شان خواهند رسید و گام نهایی انتقام از مستکبران با آزادی قدس شریف عینیت می یابد.
ماناسپهر - تهران- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید نوشت: دشمنان اگر از شکستهای گذشته عبرت نگرفتهاند، از حضور گسترده و عاشقانه میلیونها ایرانی در بدرقه رهبر شهید درس بگیرند.