نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، سرلشکر «علی عبداللهی» فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا در پیامی به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی و دیگر شهدای خدمت نوشت: آنان دل در گرو مردم داشتند؛ ساده زیستند، بیادعا کوشیدند و در سختترین شرایط، امید را در جان جامعه زنده نگاه داشتند و همچون مردانی بودند که مسئولیت را امانتی الهی میدانستند و خدمت را والاترین شأنِ مدیریت. «خادم الرضا» شهید آیت الله رئیسی با روحیهای خستگیناپذیر، میدان خدمت را بر هر مصلحت شخصی ترجیح میداد و منشِ مدیریتی او بر سه ستون؛ عدالت، کارآمدی و مردمیبودن استوار بود.
وی تاکید کرد: شهید رئیسی عدالت را در توزیع فرصتها و توجه به اقشار مختلف جامعه جستوجو میکرد؛ کارآمدی را در پیگیری مستمر امور و حضور میدانی معنا میبخشید و مردمیبودن را نه در کلام، که در رفتار و سلوک روزانه خویش جلوهگر میساخت.
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا در پایام خود آورده است: شهید رئیسی نشان داد که میتوان در بالاترین سطوح مسئولیت ایستاد و در عین حال، فروتن و پاسخگو باقی ماند.
ماناسپهر - مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام در بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از تکمیل و بهره برداری از تقاطع غیر همسطح صالح آباد از اربعین ۱۴۰۵خبر داد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام با هشدار نسبت به آغاز یک دوره بسیار گرم و حساس از ۲۰ تیر تا ۲۰ مرداد گفت: با افزایش یکنواخت دما در کشور و ورود گسترده وسایل سرمایشی به مدار، مصرف برق بهطور قابل ملاحظهای افزایش مییابد و عبور پایدار از این دوره، نیازمند همکاری همزمان مردم، صنایع، کشاورزان، اصناف و شهرکهای صنعتی است.
ماناسپهر - تهران-نیروی دریایی سپاه در پیامی با تاکید بر این که بیگانگان هیچ سهمی در این سرزمین و تنگه هرمز ندارند نوشت: ماجراجویی ارتش تروریستی آمریکا و مداخله در تعیین مسیر تردد، روند بازگشایی تدریجی را نیز با اخلال مواجه و منافع کشورهای بهرهبردار از تنگه هرمز را به مخاطره جدی میافکند.
ماناسپهر - تهران- رییس ستاد و معاون هماهنگکننده ارتش با تأکید بر اینکه حضور گسترده و میلیونی مردم در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبری، جلوهای کمنظیر از قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران است، گفت: این سرمایه عظیم مردمی، همراه با پشتیبانی ملت از نیروهای مسلح، مهمترین عامل اقتدار کشور و ناکامی دشمنان در تحقق اهدافشان است.