وقتی رویای کودکانه با یک نامه رنگ واقعیت می‌گیرد

ماناسپهر - ایلام - در شرایطی که این روزها گرانی و فشارهای ناشی از تحریم مشکلاتی ایجاد کرده و تهیه بعضی کالاها خارج از توان برخی خانوارها است، دو کودک ایلامی در نامه‌ای به استاندار از خواسته‌های کودکانه‌شان نوشتند و در پی آن اتفاقی کوچک می‌افتد و همین رویداد آن‌قدر قلب یک شهر را گرم می‌کند که همه از آن به بزرگی یاد می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در همین روزها وقتی خرید دوچرخه برای بسیاری از خانواده‌ها به رویا می‌ماند، دو برادر کوچک ایلامی جرات کردند خواسته‌شان را روی کاغذ بیاورند؛ با دستخطی کودکانه و امیدی که هنوز در دل‌شان زنده بود.

آن‌ها در روز میلاد امام رضا(ع) نامه‌ای نوشتند و از استاندار ایلام خواستند که برایشان دوچرخه بخرد… و همین خواسته ساده امروز به یکی از زیباترین تصاویر شادی در ایلام تبدیل شد.

در یکی از صمیمی‌ترین و دلنشین‌ترین صحنه‌های این روزهای ایلام، آرزوی ساده اما صادقانه دو برادر کوچک به واقعیت تبدیل شد.

دو برادر آن هم در روز میلاد امام رضا(ع) که همیشه در قلب مردم این خطه با مهربانی و امید گره خورده با نوشتن این نامه دل به دریا زدند و آرزوی خود را به نگارش درآوردند شاید کسی خواسته آنان را محقق کند.

این دو کودک ایلامی که مدت‌ها رویای داشتن دوچرخه را در سر می‌پروراندند، چند روز پیش دست‌به‌کار شدند و با دستان کوچکشان نامه‌ای کوتاه اما پر از صداقت و احساس نوشتند؛ نامه‌ای خطاب به استاندار ایلام و با یک درخواست ساده: «برای ما دوچرخه بخرید.»

نامه‌ آن‌قدر کودکانه و صمیمی بود که توجه احمد کرمی استاندار را جلب کرد و امروز رویای آن‌ها به شکلی غیرمنتظره رنگ واقعیت گرفت.

صبح امروز در فضایی سرشار از هیجان و لبخند، دوچرخه‌های نو به این دو برادر تحویل داده شد؛ دوچرخه‌های که برق رنگ‌هایشان حتی از برق شادی در چشمان کودکان کم‌تر نبود.

لحظه‌ای که آن دو برادر به سمت دوچرخه هایشان دویدند، یکی از همان لحظاتی بود که ثبتش در ذهن می‌ماند.

صدای خنده‌ها، دست‌های لرزان از شوق، نگاه‌هایی که از خوشحالی می‌درخشید و جمله‌های بریده‌بریده که از هیجان، به سختی به زبان می‌آمد.

این اتفاق کوچک برای این دو کودک معنایی بزرگ داشت، نشانه‌ای از این که گاهی یک آرزوی کوچک می‌تواند شنیده و محقق شود.

برای حاضران نیز این نکته را یادآور شد که ارزش مهربانی و توجه به خواسته‌های ساده‌، می‌تواند در رویای یک کودک رنگ واقعیت به خود بگیرد.

در پایان این آیین، کودکان با دوچرخه‌های تازه‌شان در محوطه چرخیدند و لبخندهایی از ته دل، تصویری ساخت که تا مدت‌ها از یاد نخواهد رفت؛ تصویری از امید، شادی و روزی که آرزوها رنگ واقعیت گرفتند./گزارش از ناهید ابراهیمی